2777
2789

میرم زیر بخاری گرمای شدید می‌کنه خوب میشم 

خطرناک نیس گرما؟

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید

مگه چقده گرماش که فکر نکنم باز میخوای از دکترت بپرس

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از درد نگم براتببخشید کمر پا واژنهماتوم دارم

هماتوم چیه عزیزم من هنوز سونو اینا ندادم

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید

گرما که. میگن. خوب نیست رعایت کن حتی حمام اب داغ هم بده

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
مگه چقده گرماش که فکر نکنم باز میخوای از دکترت بپرس

میپرسم حتما 

گرما که. میگن. خوب نیست رعایت کن حتی حمام اب داغ هم بده

آها خوبه ولرم حموم میکنم پس

من از درد نگم براتببخشید کمر پا واژنهماتوم دارم

حالا من ماه هشتم درد واژن سنگینی کمردرد سیاتیک

دارم جر میخورم از تو😑

کلا سخته یه وسطا سیاتیک ولم کرد خوب بود فقط

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
حالا من ماه هشتم درد واژن سنگینی کمردرد سیاتیکدارم جر میخورم از تو😑کلا سخته یه وسطا سیاتیک ولم کرد ...

آخ درد پریودی دارم شکم کمر ولی باردارم ولی هنوز خیلی کوشولوعه

درد ها طبیعی هست من هنوزم دارم هفته بیست و دوم و همچنان نگرانم انشالله همه به سلامت زایمان کنیم

انشالله دختره یا پسر