2777
2789

بچه ها امروز من و پسرم تعطیل بودیم و چون هوا خیلی آلوده ام بود گفتیم از شهر خارج بشیم

قرار شد ظهر من پسرم و بردارم بریم محل کار همسرم که از اونجا باهم بریم نخوریم به ترافیک... اصلا دلم نمیخواد بگم به زیونم نمیاد ... به شوهرم اعتماد دارم ولی از یه خانومی توی محل کارشون خیلی حس خوبی نگرفتم یه جوری بود یه سری عادت های همسرمو می دونست 

و کلا اینو بگم من با کل خانومای محل کارشون قبلا اصلا آشنا بودم و از هیچ کدومشون این حس رو نگرفتم با اینکه اکثرا خانومن اونجا دستیارا یعنی منظورم اینه فک نمیکنم همه وایسادن شوهر منو بدزدن

حالا نمیدونم من حساس شدم یا این اینجوری بود🫠🫠🫠🫠

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به حساب شک نکن

خب چیکار کنم یعنی

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

ب حست اعتماد کن جانم

یا خدا

بعدش چیکار کنم

حست دروغ نمیگ

واقعا؟

هی دارم از ظهر خودمو اروم میکنم که نه تو حساسی اینا

حس من ماشاالله تواین موردزیاددروغ گفته بهم

موندم خودمم

اگر پریود نیستی مشکل ذهنی مثل وسواس فکری نداری و این چیزا نداری حست درسته ؛

نه هیچ کدوم

یا خدا بیچاره شدم که