2777
2789
عنوان

بخاطر ماشینش میخوام کات کنم باهاش

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 123 پست
دلایلت کاملا مسخره است 🙌🏻پسری که ماشین خارجی داره وضعشم توپه میره دنبال یکی مثل خودش تو هم معیارت ...

عشقم من کاملا هم‌سطح یه پسر پولدارم 

وضع مالیمونم الحمدلله عالیه 

ماشین مورد علاقمم زیر پامه 

هموم پسرم که معیارش این باشه بدبخت میشی چون این چیزاکموزیادمیشن ولی اخلاقو رفتار شخصیت عوض شدنی نیست ...

همینطور پسر نباید معیارش اندام خوب و قیافه خوب باشه دخترم نباید معیارش ماشین پسر باشه آدم مگه بخاطره اون آدم ازدواج نمیکنه مگه ؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشقم من کاملا هم‌سطح یه پسر پولدارم وضع مالیمونم الحمدلله عالیه ماشین مورد علاقمم زیر پامه

شرایط شما فرق داره هستن دخترایی که معلومی ان ولی معیارشون فقط پول طرفه اونا عاقبت خوبی ندارن من از نزدیک دیدم

عجیبه ...چیزی که تو خونه پدر ندارین با اون همه سال تلاش پدر مادر، از پسری که حداقل نصف اون سن رو داره اونم تو این تورم و تو این سن زانتیاشو هم داره میگید بی عرزه‌س و پولدار نیست

خب کات کنید اونم تحقیر نکنید

ولی ی چیزی هم دختر هم پسر با ادم چشم و دل سیر ازدواج کنید

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
شرایط شما فرق داره هستن دخترایی که معلومی ان ولی معیارشون فقط پول طرفه اونا عاقبت خوبی ندارن من از ن ...

ولی درنهایت همه چیز پوله همه چیزز 

شاید اینو الان درک نکنید ولی بعدا متوجه میشید همه چیز تو این دنیا پوله

عجیبه ...چیزی که تو خونه پدر ندارین با اون همه سال تلاش پدر مادر، از پسری که حداقل نصف اون سن رو دار ...

دقیقا هستن دخترایی که توقعات سنگین از پسر زیر ۳۰ سال دارن ولی پدر خودشون با ۵۰ سال ۶۰ سال سن هنوز اون چیزارو نداره یا اول زندگی میخوان صاحب همه چیز بشن با اینکه پدر و مادر های خودشون بعد ۲۰ ۳۰ سال از زندگی صاحب همچنین چیزایی میشن نسل جدید واقعا بی منطقه و پر توقعه

ولی درنهایت همه چیز پوله همه چیزز شاید اینو الان درک نکنید ولی بعدا متوجه میشید همه چیز تو این دنیا ...

بله پول خییییلی مهمه کاملا درک میکنم و احتیاجش دارم ولی همه چیز تنها پول نیست اخلاق مهمه،  عشق مهنه، احترام،  خانواده طرف ، تعهد ، مسئولیت پذیر بودن خیلی چیزای دیگه پول خیلی مهمه نبودش بدبختی میاره ولی وجودش خوشبختی نمیاره