2777
2789

کسی بوده من همیشه قبل پریود یبوست میشدم این سری گلاب ب روتون اسهال شدم میگم نکنه باردار باشم شما اینطوری بودید 

من یا دوستم قرص جلوگیری رو شروع کردیم اون پریود شد از من دو روز دیر تر شروع کرده بود من نشدم کسی بوده؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره منم گرفتم الان خوب شما رابطه مشکوک داشتی .شک داری ؟من حدود دو ماه هستم بارداری اسهال هم دارم

اره ماه پیش ی هفته ب پریود رابطه داشتم ولی بعدش پریود شدم ولی از ماه پیش تا الان قرص خوردم از اون موقع دل درد خفیف زیر شکم داشتم الان ک قرص رو قطع کردم پنج روز باید میشدم و نشدم حالا اسهال گرفتم یعنی ممکنه باردار باشم فردا بیبی بزنم ؟

میگم نکنه چون نزدیک پریود رابطه داشتم حامله شدم و بخاطر اون پریود شدم آخه مامانم میگه مادربزرگم حامل ...

شاید  همچین مورد ها هم پیدا میشه گاهی 

چقد گذشته قرص ها رو ول کردی ؟

یه تست بزن صبح