2777
2789
عنوان

بخاطر ماشینش میخوام کات کنم باهاش

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 123 پست
یه چیز بگم منو نخورید من معیار اصلیم تو یه رابطه ماشینهخیلیی برام اولویت داره هرچقدر ماشین یه پسر مد ...

😐😑

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

چرا فک میکنین پسری که ماشین خارجی داره پولداره میان دخترایی که وضع معمولی رو دارن میگیرن اونا هم با یکی مثل خودشون ازدواج میکنن تو که ازدواج معیارت پولو ماشینه ازدواج نکن برو خودت کار کن به آرزو هات برس پسر مردم قول چراغ جادو نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه چیز بگم منو نخورید من معیار اصلیم تو یه رابطه ماشینهخیلیی برام اولویت داره هرچقدر ماشین یه پسر مد ...

دلایلت کاملا مسخره است 🙌🏻

پسری که  ماشین خارجی داره وضعشم توپه میره دنبال یکی مثل خودش تو هم معیارت ماشین برو خودت کار کن ماشین مورد علاقه ات رو بگیر تجربه ثابت کرده دخترایی که وضع معمولی دارن با پسر پولدار ازدواج کردن عاقبت خوبی نداشتن من زیاد دیدم اینجور مورد هارو

خب میگم هر دختری یه معیاری داره همونطور که هر پسری یه معیار دارهچطور پسر بیاد بگه اسکینی یا توپر یا ...

هموم پسرم که معیارش این باشه بدبخت میشی چون این چیزاکموزیادمیشن ولی اخلاقو رفتار شخصیت عوض شدنی نیستن 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

هموم پسرم که معیارش این باشه بدبخت میشی چون این چیزاکموزیادمیشن ولی اخلاقو رفتار شخصیت عوض شدنی نیست ...

اره خب منم نمیگم این معیارا درستن

میگم همونطور که پسر این حقو به خودش میده دختر هم حق داره 

من اگر جای شما بودم میرفتم پیش تراپیست با احترام

درضمن اصلا ازدواج نکنید فعلا 

لازمه ازدواج بالغ شدنه!

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

کاملا اشتباه فکر می‌کنی اگه فکر می‌کنی پسری ک رو ماشینش حساس باشه رو همسرش حساس وانو اولویت قرار میده من تجریش دارم