2777
2789
علاقت رو پیش بروی نصیحتم کنم امسال سال اخرت باشه دیگه نمونیاب حرف هیچ کسم توجه نکنفرهنگیان چی دوست د ...

نمیدونم ب چی علاقه دارم:/فقد میگم معلمی😂😂 

هی

اره دوس دارم ولی مصاحبه اصلا دعوت نشدم میگم امسالم ثبت نام نکنم نظرت؟

بعد بنظرت تو ۴ ماه میشه ؟فک نکنم منی ک پایم صفر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم ب چی علاقه دارم:/فقد میگم معلمی😂😂 هیاره دوس دارم ولی مصاحبه اصلا دعوت نشدم میگم امسالم ثبت ...

بکن

فرهنگیان بنظر من میشه صادقانه و رک 

اما بخون 

تو چند ساله پشتی؟

۴۰۲ خوابیدم نهایبارو افتادم 

۴۰۳ نهاییا رو معدلم رو ۵ نمره اوردم بالا

واقعا کم چیزی نبود ۵ نمره معدل زیاد کردن 

و البته دلیل داشتم افسردگی و یه سری مشکلات و فوتی کبری و صغری و 

امسالم میخوام تمومش کنم 

هیچوقت نمون سال سوم 

توام مثل خواهرم

نه پول و تلاش کافی نیست صد در صد هوشم نیازه من حداقل ۵۰ تا دانش اموز پر تلاش دیدم که یه کلی پول کلاس ...

چرا اتفاقا پول حلاله همه مشکلاته اگر پول داشتم کنکور میدادم ؟ نه یا میرفتم پولامو مدیریت میکردم یا حالا اگر می‌خواستم برم دانشگاه به خاطر علاقم صندلی میخریدم 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

احتمالا شما باهوشی عزیزممن نمونه میتونم نشونت بدم چقدر میخونه اما شده ۲۰ هزار

نه من خیلی عادیم گلی

ببین متاسفانه بعضی ها میگن که میخوندن فامیل خود ما تیزهوشان بود نابغه سال کنکور یه واحد جدا از طبقه ی بالای خونشون رو بهش داده بودن مدرسه هم نمیرفت فقط میخوند 😒

میگفتن روزانه ۱۸ ساعت میخونه تراز هاش همه ۷۰۰۰ به بالا 

قبول نشد بعدا معلوم شد به اسم درس خوندن میخوابیده و فیلم نگاه میکرده تراز هاشم الکی بود کسی به جاش غیر حضوری آزمون میداده

یه نفر دیگه سر جلسه ی آزمون مچشو گرفتن تقلب میکرده جلوی خودمون بردنش تو یه اتاق تفتیش و بعدم فرستادنش بیرون سالن بعد این دختره همونی بود که میگفتن خیلی میخونده خب این اگه خیلی خونده بود که دیگه تقلب نمیکرد

خیلی ها میگن خیلی خوندن

۴۰۲ خوابیدم نهایبارو افتادم ۴۰۳ نهاییا رو معدلم رو ۵ نمره اوردم بالاواقعا کم چیزی نبود ۵ نمره معدل ز ...

آها ایشالا عزیز امسال سال آخرت باشهههه  این کتابای بی ریختو آتیش بزنی بره قبرستان 

نه من خیلی عادیم گلیببین متاسفانه بعضی ها میگن که میخوندن فامیل خود ما تیزهوشان بود نابغه سال کنکور ...

اینم حرفیه چی بگم

من نمیتونم حرفتو تکذیب کنم چون سال قبل درس نخون ترین موجود جهان بودم و تجربه ندارم 

ایشالا همموونناامید نشو و خوب بخون 😘

چشم فقد دوست دارم حمت کنم شروع کنم اول شروع کردما همین دو سه ماه پیش باز زدم جاده خالی ،الانم هیچی یادم نیس باز باید برم از اول شخم بزنم