2777
2789
عنوان

دوست پسرم که قرار بود ازدواج کنیم بعد پنج سال بلاکم کرد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7283 بازدید | 288 پست
من خیلیییی دوسش دارم و خیلییی وابستشماون یکاری کرد باور کنم همیشه هست همیشه میمونهنباید اینکارو باها ...

بخدا میفهمم ولی چیکار میتونی بکنی؟ یعنی هیچ توضیحی نداشت ؟ از چیزی ناراحت نبود قطعا باید دلیل رفتارشو بگه پنج سالم کم نیس میتوی بپرسی حقته ولی هیچوقت عشقو گدایی نکن قربونت برم ارزش نداره به گدا چیز خوبی نمیدن میفهمی چی میگم؟

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره میفهمم چی میگیادمش کن پس🥲برو پیش یه مشاور که بهت درست مشورت بده و بتونی جلوی این کثافت کاریاشو ...

عزیزم ذات خراب و نمیشه درست کرد اینو هیچ وقت فراموش نکن که آدمی که خیانت میکنه درست بشو نیس...چون به خیانت اعتیاد پیدامیکنه ..مشاور و این چیزا بی فایده اس..من تو دلم قیدشوهرمو زدم دیگه..

ابروشو کجا ببرم؟همچین موندیو صدسال نمیخوامبزور و با تهدید نگهش دارم؟یا برم مثلا ابروشو ببرم که بدتر ...

خیلی ساده ایی تو پس هیچی نگو اون بره پی زندگیش خوشبخت بشه. تو تا اخر عمر باید مجرد بمونی فردپس فردا یکی بیاذ خواستگاریت میخوای چکار کنی؟ من باشم همه چیو ب حانواده ام میگم حتی اگه اخرش مرگ باشه

خدایا بیا و.بغلم کن
خب اگه اونا با منطقم فکر کنن هیچ منطقی نمیپذیره برینی تو زندگی یه ادم دیگه

مشکل اینه جنس مذکرمنطق واحساس روکنارمیذاره وفقط با پایین تنه تصمیم به دوستی ووقت گذرونی بادخترامیکنه گلم ..براش مهم نیست چی به سراون دختربیاد،،دخترابایدبرای خودشون ارزش قائل شن وهرکسی ازراه رسیدروبه حریم خصوصیشون راه ندن

مشکل اینه جنس مذکرمنطق واحساس روکنارمیذاره وفقط با پایین تنه تصمیم به دوستی ووقت گذرونی بادخترامیکنه ...

همه هم اینطوری نیستن

منم فکر نمیکردم اینطوری باشه:(

خیلی ساده ایی تو پس هیچی نگو اون بره پی زندگیش خوشبخت بشه. تو تا اخر عمر باید مجرد بمونی فردپس فردا ...

خب اگه اخرش مرگه پس دیگه چه فرقی میکنه برام:(

الان از همه جا بلاکم چیکار کنم؟

برم بهش بگم چون بخاطر تو دیگه باکره نیستم بیا منو بگیر؟

عزیزم ذات خراب و نمیشه درست کرد اینو هیچ وقت فراموش نکن که آدمی که خیانت میکنه درست بشو نیس...چون به ...

اهوم واقعا ذات بد هیچوقت درست نمیشه

امیدوارم بتونی جداشی با یه مرد خوب اشناشی و زندگیه خوبی باهاش داشته باشی:)♥️

بخدا میفهمم ولی چیکار میتونی بکنی؟ یعنی هیچ توضیحی نداشت ؟ از چیزی ناراحت نبود قطعا باید دلیل رفتارش ...

اره میفهمم

بنظرم مسخره ترین دلیلای ممکنو اورد

من میخوام چند وقت تنها باشم(من بهش فضا میدادم تا کاملا تنها باشه بهونه مسخره ای بود)

رابطمون تکراری شده(چیزی نیست که درست نشه)

ما هیچوقت نمیتونیم ازدواج کنیم بخاطر خانوادهامون(درست میگفت،ولی اگه دونفر همو بخوان هیشکی نمیتونه جلوشونو بگیره بلاخره راه رسیدن به همو پیدا میکنن)

اینجوری نگو 😅 توام براش ارزوی خوشبختی کن عیب نداره هرچی سرم اومد بین خدای خودمو خودش بخشیدمش امیدوا ...

نه نمیتونم ببخشم من هم گذشتم فقط وقت تلف کنی شد هم حالم داغون و افسردست هم ایندم نابود شد دیگه

نه نمیتونم ببخشم من هم گذشتم فقط وقت تلف کنی شد هم حالم داغون و افسردست هم ایندم نابود شد دیگه

اره دقیقااااا 

چقدددرررر خوب میفهممت الان چه بخای چه نه اون‌ادم قبل نمیشی هیچوقت🥲

اتفاقا کاش برنگرده تایپیکای گذشتمو الان داشتم میدیدم دیدم واسه ی ادم مزخرف چ دغدغه هایی داشتم تایپیک ...

خیلی باهام خوب بود خیلی روزای خوبی داشتیم باورم نمیشه یهو ولم کنه بره

باورم نمیشه همچین کاری باهام بکنه مگه میشه یه ادم یهو انقد عوضشه

دست خودم نیست میدونم الان یه ذرم براش مهم نیستم

ولی دارم جون میدم از دلتنگی

کل روزو گریه میکنم انگار دلم داره میترکه:(

۵ سال دوستی خیلیه 

حداقل بعد دوسال باید نامزد می‌کردید پیش خانواده ها

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎