2777
2789
عنوان

دوست پسرم که قرار بود ازدواج کنیم بعد پنج سال بلاکم کرد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7284 بازدید | 288 پست
ی ماه اینا مثلا بعدشم تو همین نی نی سایت کلی دختر تو شرایط مشابه ت بودن کت گفتن خانواده شون اوکی نبو ...

خانوادم هیچ خواستگاری راه نمیدن و براشونم مهم نیست

خانواده اونم هیچوقت قبول نمیکنن بیان میشماسم اوناروهم

خب چجوری؟خودشم اگه پول داشت میگفتم اینا بهونست خودمون یکاریش میکردیم ولی نداره

دقیقا همینطور که من دوسش داشتم و هیچوقت چیزی برام تکراری نشد

اره دقیقااااا چقدددرررر خوب میفهممت الان چه بخای چه نه اون‌ادم قبل نمیشی هیچوقت🥲

اهوم نمیشی و هیچ راهی برای کنار اومدن باهاش نداری

من چشم بازم میکنم و تا چشم میبندم گریه میکنم

دلم خیلی پره

حالم خیلی بده

خیلییییی دلتنگم

داره خفه میشم نفسم نمیاد بالا دیگه

ولی اون میدونه الان تو شرایطیم و منو ول کرده به حال خودم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهوم نمیشی و هیچ راهی برای کنار اومدن باهاش نداریمن چشم بازم میکنم و تا چشم میبندم گریه میکنمدلم خیل ...

تو باز خوبی 

ببین من از بس حالم بد شد بهم حمله عصبی دست میداد رفتم قلبمو عمل کردم در این حد 

ببین چجوری ازارم میداد با کاراش فقط 

تو باز خوبی ببین من از بس حالم بد شد بهم حمله عصبی دست میداد رفتم قلبمو عمل کردم در این حد ببین چجور ...

یعنی چی؟چرا قلبتو عمل کردی؟

با اینحال میگی بخشیدیش؟چجوری میتونی ببخشیش

یعنی چی؟چرا قلبتو عمل کردی؟با اینحال میگی بخشیدیش؟چجوری میتونی ببخشیش

یکی از رگا قلبم گرفت از بسسس حرص خوردمو شک عصبی بهم وارد شد از دعواهاشو رفتناش دیگه کارم کشید به انژیو نمیدونییی چی کردم براش بقران همه‌ چیمو دادم روحو روانمو دادم داغون شدم 

اره امیدوارم هرجا که هست با هرکی که هست خوشبخت بشه به هرچی که میخاد برسه با خوشی کنار خانوادش باشه همیشه هرچی بود حلالش کردم خیلی بهم مسگفت حلالم کن این اخرا که رفت گفتم من نفرینت نکردم که حلالت کنم 

میدونی بدترین قسمتش اینه که اگه هرکس دیگه ای یروزی اینارو ازم بشنوه مطمئنم ازم بدش میاد که حقم داره حس میکنم ازم سواستفاده شده حس یه ادم که ازش استفاده شده و دیگه بدرد نمیخوره رو دارم زندگی من دیگه هیچوقت به روال قبل بر نمیگرده🥲

یکی از رگا قلبم گرفت از بسسس حرص خوردمو شک عصبی بهم وارد شد از دعواهاشو رفتناش دیگه کارم کشید به انژ ...

ازت سواستفاده نشده گیر ادم اشتباهی افتادی فقط

نمیدونم چطوری تونستی ببخشیش

ولی شاید اگه یه ادم خوب تو زندگیت بیاد بتونی برگردی به همون ادم قبلی که بودی

ازت سواستفاده نشده گیر ادم اشتباهی افتادی فقطنمیدونم چطوری تونستی ببخشیشولی شاید اگه یه ادم خوب تو ز ...

دیگه بحث من نیست 

کسی ادمی مثل منو قطعا قبول نداره دیگه بعد این همه اتفاق

دیگه بحث من نیست کسی ادمی مثل منو قطعا قبول نداره دیگه بعد این همه اتفاق

چرا باید کسی این اتفاقاتی که میگیو بدونه؟

یه راز از گذشتت نگهش دار به کسیم ربطی نداره

اره میفهممبنظرم مسخره ترین دلیلای ممکنو اوردمن میخوام چند وقت تنها باشم(من بهش فضا میدادم تا کاملا ت ...

تو همونی هستی مه گفتی نامزدم جوابمو نمیده؟

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

اره میفهممبنظرم مسخره ترین دلیلای ممکنو اوردمن میخوام چند وقت تنها باشم(من بهش فضا میدادم تا کاملا ت ...

خب مشخصه که کلا بهونه بوده حرفاش  نمیخام حالتو بدتر کنم فقط دلم میخواد به خودت بیای معمولا وقتی پای یکی دیگه درمیونه این رفتارا دیده میشه چون تجربه داشتم میگم سعی کن کلا قیدشو بزنی اون ک صدردصد برمیگرده ولی ارزش ندارع

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

خب اگه دوست نداری دروغ بگی بگو اره و تمام جزئیات نگووو خب

اصلا بدم‌از خودم میاد بخدا اصلا حس زندگی تو وجودم از بین رفته فقط میخندم الکی که شاید یذره از روحیه قبلمو حفظ کنم بخدا من اینجوری نبودم 😔