2777
2789
عنوان

نزدیک 30 سالگی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 58 پست
چن سالکی ازدواج کرد؟ الان راضیه؟

۳۵ اره شوهرش خیلی مرد خوبیه ۷ ماه ازش بزرگتره ولی خیلی نازو غمزشو میکشه و احترامشو داره

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انسان به خواسته هاش و اهدافشه که زندستشما ازدواج هم کنید بعد ۵ ۶ سال همه چی تکراری میشه اون موقع میخ ...

ازدواج کنی دغدغه های جدید داری هدفای جدید خرید برای خونه پیشرفت دادن و ترقی دادن خونه ماشین، بچه دار شدن بزرگ کردن بچه ها خودبخود کلی هدف و درگیری جدید ایجاد میشخ

انشالا ازدواج میکنیولی هیچوقت منتظرِ اینده نباش که مثلا دانشگاهم تموم شه بعد برم عشقو حال،یا ازدواج ...

امضاتون👌👌🙂

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

ازدواج کنی دغدغه های جدید داری هدفای جدید خرید برای خونه پیشرفت دادن و ترقی دادن خونه ماشین، بچه دار ...

خب چرا همین الان دغدغه ی خرید خونه و ماشین رو ندارین؟

ببینید من درکتون میکنم ازدواج و رابطه چیز مهمیه و خیلی از آدما نیاز دارن به رابطه ی احساسی 

ولی میگم درست نیست بشینی تا سالهای جوونیت بگذره به امید اینکه ازدواج کنی تا زندگیت خوب بشه

میدونی؟تو باید خودت یه زندگی خوب واسه خودت بسازی  که با ازدواج تکمیل بشه

ولی در کل حرفای شما رو هم قبول دارم.

انشالله خوشبخت بشناگه رفتبن خواستگاری دختری دل دخترو نشکنین خیلی سخته

ممنون الهی امین.

دخترخوب خیلی کمه ( و همینطور پسر خوب ) نیس ک بریم خواستگاری 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

خب چرا همین الان دغدغه ی خرید خونه و ماشین رو ندارین؟ببینید من درکتون میکنم ازدواج و رابطه چیز مهمیه ...

عزیزم پس انداز دارم ماشین دارم ولی اخه تهش چی بهترین ماشین دنیا بهترین خونه دنیا تنها توش باشی سوت و کور باشه چه فایده 

میدونم میخوای دلداری بری منو و ازت ممنونم عزیزم

ولی من داغون تر ازین حرفام 

تمام وجودم پر ناامیدی شده نمیدونم چیکار کنم چرا سرنوشتم این شد

چجوری اشنا شدن عزیزم؟ شوهرشون مجرد بود؟

بله دوتاشون یه نامزدی پس داده بودن

فامیلِ دوستِ من بود،خاهرم کلا امیدشو از دست داده بود که ازدواج‌میکنه هر کاریش کردم که برید همو ببینید نرفت میگفت الان میاد میبینه میگه نه.

خلاصه ادرسِ محل کارشو دادم به دوستم،دوستم داد به فامیلشون،اوناهم رفتن دیده بودن و پسره خوشش اومده بود.

دیگه به من گفت پسره خوشش اومده،دیگه اون موقه خاهرم گفت خب باشه ببینیم همو

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

اره به من همه میگن دعا داری ولی نمیدونم پیش کی برم باطل کنم میترسم بدتر شه

خب بگردید یه آدمی ک واقعا وارد باشه و خیلی با خدا باشه 

بعضیا دیدید  خیلی سنشون بالاست و عمرشون رو برا خدا صرف کردن . بالاخره به علمی تو این زمینه دارن بنظرمن . اکه اعتقاد داشته باشی . 

منم چندین ساله با اینکه همیچ مشکلی ندارم و خداروشکر عالیم از همه نظر ولی ازدواجم جور نمیشه . 

چند وقت پیش یه نفر بهم یکی رو معرفی کرد استاد محمودی نام هست ۹۰ سالشه میگن تا طرف رو ببینه خودش متوجه میشه .😂

می‌خوام یه روز برم پیشش ببینم قصه چیه . دعا می‌نویسه . 

شما هم بگردید توی شهرتون  از آدمای  مذهبی و باخدا 

حواستون باشه کلاه بردار نباشه .پول نگیره 

عزیزم پس انداز دارم ماشین دارم ولی اخه تهش چی بهترین ماشین دنیا بهترین خونه دنیا تنها توش باشی سوت و ...

ماشین داری 

پس انداز داری

شغل داری

تازه ۳۰ سالته

و میگی چرا سرنوشتم این شد؟:))

ناشکری نکن خیلی جلویی 

باور کن قصد دلداری نداشتم من از بیرون به زندگی آدمایی مثل تو نگاه میکنم خیلی خوشم میاد که طرف انقدر موفقه 

فقط میخواستم بگم از جنبه های دیگه هم به زندگی نگاه کن خب؟مطمئن باشه در بهترین زمان ممکن ازدواج هم پیش میاد.