2777
2789
عنوان

نزدیک 30 سالگی ام

369 بازدید | 58 پست

مجردم هرروز که بیدار میشم استرس دارم بخاطر مجردیم 

هیچ وقت فکرشم نمیکردم ۳۰ سالگی مجرد باشم حتی تو رابطه هم نیستم. ۱۰ سال پیش یکی ازم پرسید ۱۰ سال دیگتو چطور میببنی گفتم تو ۳۰ سالگی ازدواج کردم حداقل یه بچه دارم و خونه زندگی خودمو دارم. نه اینکه فک کنین سختگیری کردم که اینطور شد اتفاقا سختگیرم نبودم واقعا جور نمیشد ازدواجم از همون سن کم هم همش در حال خواستن از خدا بودم که ادم مناسب بیاره تو زندگیم ولی نشد.

دیگه مدتیه تمام اعتقادتمو از دست دادم خنثی شدم جوونیم با خواهش و تمنا رفت احساس میکنم دیگه انرژی سابقو ندارم امید و انگیزه هم ندارم.

خواستم فقط درد و دل کنم همین و بگم اگر تو سن کم با ادم مناسب ازدواج کردین خدا نعمت بزرگی بهتون داده که از امثال من دریغ کرده. قدر زندگیتونو بدونین و اینکه خیلیا مث من تو حسرتش سوختن و عمرشون رفت.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۳۰ سالگی اول زندگیه

اینو وقتی ۵۰ سالت شد متوجه میشی

ببین نمیخواد هر روز صبح که بیدار میشی به این فکر کنی که امروز هم مجرد بودم!

روی خودت کار کن هدفاتو دنبال کن

ازدواج و رابطه هم در بهترین زمان ممکن خودش پیش میاد 

امیدوارم زودتر ازدواج کنی ولی اصلا اینجور نگو اطراف ما همه بالای ۴۰ هست خودِ مامان من ۴۳ ازدواج کرد تازه اولشه خیلیم جوونی

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

شوهر کردن ول کن دنبال یک‌هدف دیگه باش

از اولش هم‌باید اینطور بود

چون شوهر هرچی بیشتر دنبالش بری بیشتر ازت دور میشه دست هیچکس هم نیست.

ولی هدفهای دیگه اکر سعی کنی شاید به اوج نرسی ولی تا حدی پیشرفت میکنی

انشالا ازدواج میکنی

ولی هیچوقت منتظرِ اینده نباش که مثلا دانشگاهم تموم شه بعد برم عشقو حال،یا ازدواج کنم بعد عشقو حال کنم،برم مسافرت بعد خوش گذرونی و.....

از همون لحظه ات باید استفاده کنی.

خواهرِ من مجرد بود هرچی میگفتیم بابا از پولات استفاده کن برو تفریح مسافرت با دوستات بگرد برو رستوران و....گوش نکرد همش افسرده و ناراحت و سر درد.

الان ازدواج کرده میگم خاک بر سرت بیا اینم ازدواج،حالا بد بود قبلا یکم به خودت عشقو حال میدادی؟

ازدواجم کردی بیا ببینم چه غلطی میخوای بکنی😂

دیه از بس حرصم داده بود

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.