2777
2789
عنوان

همه منو با پسره دیدن ولی الان منو نمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2896 بازدید | 168 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نمیکنی برعکس گفتیدختر باید وقتی امدن خواستگاریش رابطه رو شروع کنهنه توخیابان رابطه رو شروع کنه

چرا تو ایران همه چی تقصیرررررر دختراااااااس چرا نمیگن پسرا حرومزادن 

به قول یه خاتمی دخترا مثل گنجشک می‌مونن هر کی جلوشون دون بریزه عاشقش میشن

درد دخترا دلشونه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
خدا ببخشه منو لابد از ایناس که آوار میشه سر زندگی هم نوعش😕😕

یه مدل عجیبیه

این کاربر امیر یه ریز فقط چرتو پرت میگه تو تاپیکای مختلف.. همشم ضد زن و همراه باتمسخر

بعد این کاربر خانوم شروع میکنه چاپلوسی کردن براش

عجیبن بقران ملت

صدرصد باید بگیره گه خورده نگیرهمگه ما مسخرع باباشونیم که بیان وقت و انرژی مارو هدر بدن بعدشم سیک.یر ...

حالا صد رحمت ب اینایی ک تو مرحله دوستی یارو رو ول می‌کنن من شوهرم تازه پسرعمومم هست فکرشو بکن!! منو نمیخواست از ته دلش من سنم کم بود وقتی نامزد بودیم دیوونه وار عاشقش بودم چند باری میخواست بره من نزاشتم انقد عاشقش بودم چشمم هیچیو نمی‌دید کم سنو سال بودنمم تأثیر داشت البته ک هیچی حالیم نبود این مرتیکه نمیتونست بره گورشو گم کنه؟؟؟ نمیتونست اینجوری منو بدبخت نکنه😭 اصلا زندگی نداشتم خوشی نداشتم اوایل ک اعتراض میکردم به خونه نیومدنش کتکم میزد بعد مدتی خیانتکارم شد هیچوقت حس نکردم شوهر دارم هیچوقت الانم ک یه بچه دارم هیچوقت پابند من نشد 😔 همش میگه بخاطر بچه طلاقت نمیدم بچه آواره میشه فلان میشه بهمان میشه دلم انقد پره ک اگه جلوی چشمم بمیره عین خیالم نیست 

هربارم بهش میگم منو نمیخواستی چرا بدبختم کردی سرم داد میزنه و فحش میده چون جوابی ندارع بده

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یه مدل عجیبیهاین کاربر امیر یه ریز فقط چرتو پرت میگه تو تاپیکای مختلف.. همشم ضد زن و همراه باتمسخربع ...

من از همون پست اولش فهمیدم چیه بهش تیکه انداختم تا اینجا

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
تو ایران همه بیشتر گرفتنه براشون مهمه حالا بعدش طلاق بگیرن دیگه مهم نیست

جامعه ما بین مدرنیته و سنتی بودن گیر کرده 

دوست پسر رو چند ماهه واسه ازدواج میخوان 

در حالی که این دوستی از فرهنگی اومده که ازدواج رو کم رنگ میکنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

اسی بیخیال من خواستگارم از دوست پسرم تحقیقات کرده بود فک کن🤣🤣🤣اونم چون میدونست خانوادم هرگز موافقت نمیکنن خدایی خیلی تعریفمو کرده بود وفک کنم تو دلشم آرزوی خوشبختی کرده بود برام🤣🤣🤣پس هرچی قسمت باشه خودتو اذیت نکن اگه رابطه ج نداشتی راحت باش عذاب وجدانم نداشته باش 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

ببین خوشگلم پسرا ۹٠ درصدشون گرگن 

دخترام ۵٠درصدشون ساده 

اون ۹٠درصد تعهد نمیدونند چیه حرف نمیدونند چیه اصن نمیدونن ذات مرد باید چجوری باشه

متاسفم که این اتفاق برات افتاد 

ان شاءالله مشکلت حل شه

می آید هر آنچه باید 🌱
ببخشیدا نامزدتون که نیستن چطوریه تفکرات خارجی رو میخواید از اون طرفم انتظار دارید ازدواج کنه اسمش رو ...

موافقم   بعضیا میگن میخوایم پاک بمونیم (حالا بگذریم منظور از  پاکی و کثیفی مثلا از نظر من خیلی با دیدگاه اونا فرق داره)  خب قبول پاک بمون رابطه نداشته باش  ولی از طرفی دوست پسر میخوان !!

بابا جان همه دنیااا بی استثنا دوست پسری که با احساسات باشه 99 درصد یه رابطه ای هم هست دیگه وگرنه  اینجور دخترا باید مثل سنتی کاملا سنتی اول صبر کنن یکی معرفی شه زیر نظر خانواده خواستگاری رسمی شه حتی یه صیغه محرمیت موقت هم بخونن که دست همو گرفتن  گناه حساب نشه      من نمیفهمم چطوریه هم خدارو میخوان هم خرما  بعد میگن همه مارو دیدین  خب بابا جان شترسواری دولا دولا نمیشه که !! یا پای خواسته و دلت وایسا یا اصلا تو اینکارا وارد نشو !

یه مدل عجیبیهاین کاربر امیر یه ریز فقط چرتو پرت میگه تو تاپیکای مختلف.. همشم ضد زن و همراه باتمسخربع ...

والا دوستان میگن حالا متاهلم هست 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔