2777
2789
عنوان

شما بودین این اقارو قبول میکردید

80 بازدید | 10 پست

تحصیلات ارشد

استخدام نفت

با شخصیت و محترم

اما تاحالا ندیدیم به صورت مجازی همکار بودیم حدود ۴ سال

و بعد این همه مدت بهم پیشنهاد داده باهم بیشتر اشنا بشیم و میگه منو خیلی دوست داره

پسر خوبیه ولی از نظر شرایط مالی و خونه فکر نمیکنم مساعد باشه

اصالتا هم کرد ایلام

نظرتون چیه؟

خودم ۲۰ سالمه ایشون فکر کنم ۲۷ یا ۲۸

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استخدام نفت؟اونوقت وضع مالیش بد؟

تازه فکر کنم کارشو شروع کرده دقیق نمیدونم اونجا چیکار میکنه فقط میدونم رشتش مکانیکه و ازمون استخدامی نفت داد و قبول شد

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
زوده برای ازدواج هم پسر هم دختر

گفت همین الان نمیتونم و شرایطشو ندارم کمی صبر لازمه تا یه شری جیزارو محیا کنم منظورش خونه زندگی و … هست

استخدام نفت که وضع مالیش خوبه که اونم ارشد باشه مثلا

نمیدونم رایتش اونجا چیکارست میدونم ازمون استخدامی داده و تازه شروع به کار کرده و مکانیک بوده رشتش

عزیزم اگر تصمیمت اوکی بود و خیلی به مسائل مالی اهمیت میدی در مورد شرایط استخدامش بیشتر پرس و جو کن من همسرم کارمند شرکت نفت هست بین افراد رسمی و پیمانکاری زمین تا آسمون فرقه

فقط حیدر امیر المومنین است