2777
2789
عنوان

همه منو با پسره دیدن ولی الان منو نمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2708 بازدید | 168 پست
من از همون پست اولش فهمیدم چیه بهش تیکه انداختم تا اینجا

اینجور کاربرارو جدی نگیرید فقط میخوان با چیرای تخیلی که تو ذهنشونه ن واقعیت مردمو گول بزنن و زندگی اونتم خراب کنن وگرنه هیچ ادم یالمی در هیچ قرن و هیچ کشوری نمیره از دویپسرش تو زمان متاهلی پول بگیره یا رو همکارای شوهرش کلیک کنه دست بردارم نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کنناین اکه تستسترون داشت تو سایت زنونه نبود

آهان پسره رو میگی

مردای نی نی سایت که ۹۹ درصد تکلیفشون مشخصه

با اون خانم مثلا متاهلی هستم که تو فضای مجازی با مرد غریبه و ناشناس چت میکنه و با بوسه دعوت به تاپیکاش میکنه و اعتقادی هم به وفاداری در روابط نداره و میگه انسان میتونه بارها وبارها عاشق بشه😏

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

راجع به کسانی که وقتتو براشون می ذاری سختگیر باش

وقت تلف شده بدتر از پول تلف شده است...

برات تجربه شد دقت کن خام حرف پسرا نشی

اگه کسی خواستار شماست بگو عوض حرفای قشنگ و وقت گذرانی رضایت خانوادتو جلب کنه و بیاد خاستگاری نه ارتباط خارج از چارچوب و دوستی

این که گفته شمارو میخواد دلیل وابسته کردن و شیوه نگهداریتون تو این رابطه بوده تا زمان دلخواه خودش

بعدم ایشون که به شما خیانت کرده رهاش کن تو نکبتی که هست