2777
2789
عنوان

همه منو با پسره دیدن ولی الان منو نمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2957 بازدید | 168 پست
اره مبخام چادر بپوشم که نگا هیچ نامحرمی بهم نیوفته خیلی پشیمونم خیلی😭😭

امیدوارم روزگارت قشنگ باشه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه هر کی دوست پسر دوست دختر داشت باید بگیره مگه مردم اسیر خواسته های ما هستند تا هر وقتی شاید با شم ...

صدرصد باید بگیره گه خورده نگیره

مگه ما مسخرع باباشونیم که بیان وقت و انرژی مارو هدر بدن بعدشم سیک.یر کنن لاشیا

عه

☀️
ینی چی باید بگیره ایشون گفت من قصدم ازدواجه قسم و قران که میخامت من آدمی نبودم که اصلا وارد رابطه بش ...

اصلا قصدش بوده حالا نیست اصلا ازدواج هم کرد فردا نظرش برگشت باو به انتخاب آدم ها احترام بزارید 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

خیانت کرده میدونم بهش میگم بیا خاستگاری نمیاد ‌

تو دیگه چرا میخواهی یه خیانت کار رو بگیری وا

اره مبخام چادر بپوشم که نگا هیچ نامحرمی بهم نیوفته خیلی پشیمونم خیلی😭😭

باهم رابطه .ج هم داشتین ؟ اگه نداشتین مهم نیست برو درستو بخون به وقتش همچین خاستگارای درست حسابی میاد

صدرصد باید بگیره گه خورده نگیرهمگه ما مسخرع باباشونیم که بیان وقت و انرژی مارو هدر بدن بعدشم سیک.یر ...

پس من الان باید زن اکسم بودم یا حتی دوست پسر زمان مدرسه این حرفای مسخره چیه اه ما با آدم ها هستیم از مسیر بودن لذت میبریم از همدیگه یاد میگیریم ولی نباید اسیر خواسته های یکجانبه بشیم من همین فردا حس کنم همسرم دیگه برام شخص مناسبی نیست دادخواست دادم

مگه هر کی دوست پسر دوست دختر داشت باید بگیره مگه مردم اسیر خواسته های ما هستند تا هر وقتی شاید با شم ...

هر کسی آزاده با هرکسی میخواد ازدواج کنه ولی مسئله اینه پسر های خراب و بی خانواده با این وعده به دختر نزدیک میشن که میخوان باهاش ازدواج کنن 

خب اولش نیان بگن دنبال ازدواج و تعهد هستن دختر هم مثل اشغال اونا رو پرت می‌کنه بیرون 

اگر با شما تند صحبت کردم لطفاً                   من رو ببخشید چون آدم عصبی هستم و در برخورد با آدم های کم هوش کنترلم رو از دست میدم ....