2777
2789
عنوان

همه منو با پسره دیدن ولی الان منو نمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2963 بازدید | 168 پست

عزیزم اون که تموم شد...

توبه کن وغصه نخور سعی کن محتاط باشی ودیگه درگیر نشی😁

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صدرصد باید بگیره گه خورده نگیرهمگه ما مسخرع باباشونیم که بیان وقت و انرژی مارو هدر بدن بعدشم سیک.یر ...

ببخشیدا نامزدتون که نیستن 

چطوریه تفکرات خارجی رو میخواید از اون طرفم انتظار دارید ازدواج کنه 

اسمش روشه دوست 

اره مبخام چادر بپوشم که نگا هیچ نامحرمی بهم نیوفته خیلی پشیمونم خیلی😭😭

شت🫤

چادر نپوش خودت باش

همه دوس پسر دارن بعدشم ازدواج میکنن نترس

منم داشتم اونم سال 89 همه هم میدونستن بعدشم با یکی دیگه ازدواج کردم

طرف بخوادت اینا مهم نیست

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی

من خودم مخالف قضاوت انسانهام ولی ببخشیدا هرکس هرگهی میخوره باید ادم باشه روش بمونه ینی چی احترام به انتخاب و اینا؟ هر حرفی مسئولیت میاره و هرمسئولیتی انجام نشه تاوان!

Oh baby
مگه هر کی دوست پسر دوست دختر داشت باید بگیره مگه مردم اسیر خواسته های ما هستند تا هر وقتی شاید با شم ...

خدارو شکر تو مادر پسره نیستی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
دیدگاه ما با هم متفاوته عزیزم بله ازدواج قضیه اش متفاوته ولی یه بازه زمانی مثلا تینجری یا دانشجویی م ...

بله درست میفرمایید متفاوته

حرف شما زمانی درسته که قبل شروع رابطه دو طرف به توافق رسیده باشن که این رابطه صرفا برای دوستیه و هدف نهایی ش ازدواج نیس که در این صورت هر دو طرف با تفکر دوستی و بدون توقعات بیجا میرن جلو و در کنار هم لذت میبرندو به قول شما رشد می‌کنند

ولی پارتنرِاستارتر با وعده ازدواج ایشونو ترغیب کردن که وارد رابطه بشه که این از نظر بنده نوعی فریبه و قابل هضم نیس این بی معرفتی 

مخصوصا که تو فرهنگ ما و تو یک سری محیط ها این نوع رابطه هنوز  پذیرفته نشده و در نهایت برای دختر بد تموم میشه  و متاسفانه یه نقطه سیاه تو گذشته ش به حساب میاد 

خوبی ابجی چه خبر خانواده محترمتون خوبن 😂

امیر میای چندتا تایپک آخر من که بازه نظر بدی میخواهم نظر پسرا هم بدونم مرسی 😘

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔