2777
2789
عنوان

همه منو با پسره دیدن ولی الان منو نمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2987 بازدید | 168 پست
نظر شما محترم بعله ازدواج خب فرق داره ولی من تو همون ازدواج حس کنم مسیرم از همسرم جدا شده دیگه نمیتو ...

حالا حالاها توقع نداشته باش اینجا حرفای تورو بفهمن😁تو خانواده اصیلی معلومه بزرگ شدی انگار از ماشین زمان از آینده اومدی اینجا خیلی خوشم اومد 👏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قضاوت نمیکنم ولی این حرفای روشن فکری که میزنن بیشتر روغن فکریه تا روشن🤣

قضاوت کردن نداره چیزی که داریم می‌بینیم رو دارم بیان میکنم وگرنه چیز اضافی نگفتم خودش تو تاپیک گفته مگه نه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
نمونه های پیک می در پست های این تاپیک مشاهده میشه دوستان خوب دقت کنین یادبگیرین شما اینطور نشین

پیک می چیه ؟ من چندبار شنیدم ولی نمیدونم یعنی چی

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

تاپیکشو ببین با کراش بقیه هم چت داره متاهل هم هست🤣🤣بعد میگه مگه زوره خب نمیخواد بیاد بگیرد کلا به ...

همینا آوار میشن سر زندگی یه زن دیگه

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
خانومی به قول شما انسان ها کالا نیستن احساساتشون وقتش و زندگیشم ارزشمند هستدرسته انسانا حق انتخاب وآ ...

بله احساسات ارزشمند هستند ولی احساسات تموم شدنی نیستن بگیم وای احساسم خرج آرش شد واسه ایمان و امیر مثلا دیگه احساسم ته کشید نه احساس هم رسد میکنه تقویت میشه شناخت پیدا میکنه آدم تا حالا من ندیدم از رابطه ای ضربه بخوره کسی حتی اون رابطه ای که با گریه تموم شده درس بزرگی نهایتش داده به ما من خودم رابطه بوده کات کردم با گریه و بی خوابی ولی بعدش ازش عبور کردم

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

فقط دارم به اون سری افراد فک میکنم که چجوری این تاپیکو تبلیغ حجاب دیدن😐

من فک میکنم اگه حجابم کامل باشه دیگه کسی به خودش اجازه متلک انداختن و جرعت نگا بد ب منو نداشته باشه قصدم از حجاب اینه 

با این چیزایی ک تو این سایت آدم می‌شنوه همون بهتر که مذهبی متعصب باشیم

واقعا کی ب کیه الان همه با هم ارتباط دارن و حتی متاهل بودن هم جلوشونو نمیگیره،تو مجردی راحت رابطه جنسی دارن با جنس مخالف،تو متاهلی همه خیانت میکنن 

این رسم زندگی کردن با حیوان فرقی نداره ببخشید البته چون ما شدیم اشرف مخلوقات ک فقط فکر و ذکرمون شکم و فکرای جنسی نباشه ک همون شده متاسفانه 

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :) ️ 
پیک می چیه ؟ من چندبار شنیدم ولی نمیدونم یعنی چی

دخترانی که تا یک مرد میبینن هم جنس خدشونو نادیده میگیرن و برای جلب توجه پسرا هرکاری میکنن که همنوع خدشونو تخریب کنن یا طرف همجنسشونو نگیرن تا بشن محبوب پسرا

Oh baby
بله احساسات ارزشمند هستند ولی احساسات تموم شدنی نیستن بگیم وای احساسم خرج آرش شد واسه ایمان و امیر م ...

فک کن یه دختر تو دوستی به پسر بگه نمیخام دیگه باید کات کنیم بعد پسره ول کن نباشه چقدر ترسناکه