2777
2789
عنوان

همه منو با پسره دیدن ولی الان منو نمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3035 بازدید | 168 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ما تفاوت دیدگاه داریم من بنظرم با ارتباط ارزش انسان پایین نمیاد انسان کالا نیست که مصرف بشه بلکه ...

خانومی به قول شما انسان ها کالا نیستن احساساتشون وقتش و زندگیشم ارزشمند هست

درسته انسانا حق انتخاب وآزادی دارن ولی حق ضرر زدن به کسی رو ندارن!!!

کسی حق نداره وقتی  تکلیفش با خودش مشخص نباشه بیاد تو زندگی طرف بگه میخوامت وابستش کنه بعد چند وقت ول کنه بره 

و اینکه از روابط زیاد انسان رشد نمیکنه 

چون کالا نیست که دست هرکس بهش بخوره

می آید هر آنچه باید 🌱
امیر میای چندتا تایپک آخر من که بازه نظر بدی میخواهم نظر پسرا هم بدونم مرسی 😘

چه بوس خوشگلی برای داداش فرستادی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بارم آیکیوی پایین شرم نداره ولی بی شعوری و ل.اشی بازی شرم ک هیچی بنظرم خدتو بکش

خداییش گیرایی پایینی داری برو کامل جمله هامو بخون از اول ببین منظورم چی بود اگه تونستی بفهمی بهت جایزه میدم

کدوم تایپیکت

همه تاپیکا امروزم خخخ حالا اون مال کراش دوستم نمیخواد بقیه اش الان اونا که نمیخواد قفل میکنم 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

خداییش گیرایی پایینی داری برو کامل جمله هامو بخون از اول ببین منظورم چی بود اگه تونستی بفهمی بهت جای ...

برو عامو پسری ک میاد نی نی سایت مشخصه هدفش چیه بیکار منحرف

Oh baby
چه بوس خوشگلی برای داداش فرستادی

پسر خوبیه چند جا دیدم نظر مفید داده اینم خواهرانه بود واقعا 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تاپیکشو ببین با کراش بقیه هم چت داره متاهل هم هست🤣🤣

بعد میگه مگه زوره خب نمیخواد بیاد بگیرد کلا به روابط آزاد و بی قید وشرط اعتقاد محکمی داره

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
تاپیکشو ببین با کراش بقیه هم چت داره متاهل هم هست🤣🤣بعد میگه مگه زوره خب نمیخواد بیاد بگیرد کلا به ...

قضاوت نمیکنم ولی این حرفای روشن فکری که میزنن بیشتر روغن فکریه تا روشن🤣

Oh baby
پسر خوبیه چند جا دیدم نظر مفید داده اینم خواهرانه بود واقعا

اره منم توخیابون هرکی بهم بگه آبجی یه بوس واسش حواله میکنم😅