2777
2789
عنوان

همه منو با پسره دیدن ولی الان منو نمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3035 بازدید | 168 پست
هر کسی آزاده با هرکسی میخواد ازدواج کنه ولی مسئله اینه پسر های خراب و بی خانواده با این وعده به دختر ...

عزیزم میگن مال تو بچسب همسایه رو دزد نکن

پسرا خراب باشن، دخترا چرا گول میخورن؟ وایسن با عزت و احترام بیان خواستگاریشون. چرا اینقدر زود خودشون و در دسترس قرار میدن؟ یکی از چیزهایی که شعله عشق رو زیاد می کنه تلاش برای رسیدن به معشوقه، یکی هم تعهده.

این پسر نه تلاشی کرده نه غم فراق کشیده که قدر بدونه. هر وقت بخواد میذاره میره تعهدی در کار نیست. دخترا نباید که گول حرفشان رو بخورن

اصلا با وعده حتی با قصد واقعی آقا از این لحظه من نمیخواهم من لحظه ای شوهرم هم نخواهم دیگه ادامه نمید ...

دوست عزیز خیلی خوبه که شما این شرایط رو داری چه از نظر روانی چه از نظر محیط زندگی 

ولی مسئله اینه که یه عده از دخترا وابسته میشن و آسیب می‌بینن

یه عده هم تو محیط های کوچیک با مردم خاله زنک زندگی میکنن که سرشون تو زندگی همه

اگر با شما تند صحبت کردم لطفاً                   من رو ببخشید چون آدم عصبی هستم و در برخورد با آدم های کم هوش کنترلم رو از دست میدم .... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی مشترک بحثش با روابط موقتی ک الان رواج داره خیلی فرق داره آخه زندگی که بچه بازی نیس یه روز با ا ...

نظر شما محترم بعله ازدواج خب فرق داره ولی من تو همون ازدواج حس کنم مسیرم از همسرم جدا شده دیگه نمیتونیم تو مسیر پیشرفت و حمایت هم باشیم جدا میشم نه اینکه تلاشی نکنم مثلا مشاوره اینها نرم منظورم اینه ما نباید در تله عادات ذهنی گیر بیوفتیم 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

ازین پسر به اون پسر چیه دیگه آقا مثلا دوست پسر زمان مدرسه با معیار های همون تینجری خوب بود دوست پسر ...

اگه اینقدر آدم بخواد معیار هاش در حال تغییر باشه و ثباتی نداشته باشه بهتره کلااااا وارد رابطه نشه

آدما که مسخره تغییرات پارتنرشون نیستن 

من مگه چند بار قراره زندگی کنم یا چند سال جوون شاداب باشم که وقت و احساساتمو بزارم پای یه آدم بلاتکلیف 

کسی که سلامت روان داشته باشه نیازی نمیبینه تند تند پارتنرشو عوض کنه مگه اینکه یه بیمار تنوع طلب باشه

والا من یه زمانی یه دوست پسر داشتم فقط در حد همون دوست پسر میخواستمش برای همون موقع خوب بود حالا اون ...

البته که باید مسیرشو جدا کنه حیف جوونی و شادابیش نیست که حروم اون حرومزاده کنه ،ولی بنظر من اینکه اگر ازدواج مدرن رو انتخاب کردیم از دور اول یه تحقیق ریزی درباره طرف بکنیم که ببینیم ادم سالمیه یا نه بعد استارت شروع رابطه رو بزنیم

والا من یه زمانی یه دوست پسر داشتم فقط در حد همون دوست پسر میخواستمش برای همون موقع خوب بود حالا اون ...

همه دخترا مثل شما نیستند با هر مدل پسری باشن ، یکی واسه دوستی یکی ولسه ازدواج و... 

دخترایی هستن که اگه فردی رو مناسب ازدواج ندیدن دوست هم نمیشن ، مگه اینکه قلبشون مثل شما کاروانسرا باشه

دوست عزیز خیلی خوبه که شما این شرایط رو داری چه از نظر روانی چه از نظر محیط زندگی ولی مسئله اینه که ...

عزیزم میدونم شما چی میگی ولی قبول کنیم شکست هم جزئی از زندگی هست تفکرات خطی نمیشه داشت که عاشق میشیم ازدواج میکنیم میمیریم زندگی هزار تا پیچ و خم داره مگه به این سادگیه واقعا بخدا من خودم آسیب دیدم ولی لطفی که اون آسیب تو روحیه و قدرت من داشت هزار تا موفقیت هم نداشت 

عزیزم میگن مال تو بچسب همسایه رو دزد نکنپسرا خراب باشن، دخترا چرا گول میخورن؟ وایسن با عزت و احترام ...

من حرفم در مورد اینکه چرا دخترا قبول میکنن نبود 

اگر دقت کنی رو اون کاربر ریپ زدم و با توجه به حرف اون ریکشن دادم 

درسته که دخترا نباید قبول کنن اما پسرا هم نباید هرزه باشند و با اسم ازدواج و تعهد نزدیک بشن 

وگرنه می‌دونیم دختر اگه عاقل باشه که اجازه نمیده پسر تا این حد بهش نزدیک شه

اگر با شما تند صحبت کردم لطفاً                   من رو ببخشید چون آدم عصبی هستم و در برخورد با آدم های کم هوش کنترلم رو از دست میدم .... 

نظر شما محترم بعله ازدواج خب فرق داره ولی من تو همون ازدواج حس کنم مسیرم از همسرم جدا شده دیگه نمیتو ...

بله متوجه منظورتون شدم 

ولی من حرفم اینه که پس ارزش آدم چی میشه ؟؟ والا ما بهمون یاد دادن انقد ارزش زن بالاست که حتی برای خواستگاری درست نیس پیشقدم بشه که شاید جواب نه بشنوه و لطمه احساسی بخوره ینی تو دین ما حتی برای احساس خانوما هم ارزش قائل شدن 

حالا شما میگین زمان دانشجویی آدم ی دوست پسر داشته باشه زمان دبیرستان یکی دیگه بعد فارغ التحصیلی هم یکی دیگه احتمالا،چی بگم ولی ارزش خودمون میاد پایین علاوه بر اون ضربه احساسی ک میخوریم 

بازم هر جور صلاحه ...

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :) ️ 
اگه اینقدر آدم بخواد معیار هاش در حال تغییر باشه و ثباتی نداشته باشه بهتره کلااااا وارد رابطه نشهآدم ...

دیدگاه ما با هم متفاوته عزیزم بله ازدواج قضیه اش متفاوته ولی یه بازه زمانی مثلا تینجری یا دانشجویی ما نیاز داریم اصلا افراد مختلف آشنا بشیم بنظرم رشد شخصیت ما و انتخاب درست پارتنر ازدواج از همین روابط قبلی میاد 

بله متوجه منظورتون شدم ولی من حرفم اینه که پس ارزش آدم چی میشه ؟؟ والا ما بهمون یاد دادن انقد ارزش ز ...

خب ما تفاوت دیدگاه داریم من بنظرم با ارتباط ارزش انسان پایین نمیاد انسان کالا نیست که مصرف بشه بلکه انسان با شناخت بیشتر به رشد بیشتر میرسه 

خب ما تفاوت دیدگاه داریم من بنظرم با ارتباط ارزش انسان پایین نمیاد انسان کالا نیست که مصرف بشه بلکه ...

بله خیلی تفاوت داره دیدگاهمون 

ولی ب نوع ارتباط هم بستگی داره قطعا،منم نگفتم زن کالاست 

اتفاقا گفتم ارزشش انقد بالاست ک نباید خودشو کالا و بازیچه این و اون قرار بده 

ان شاءالله موفق باشید 

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :) ️