2777
2789

میخام برا دخترم ۶ماهشه سویق بگیرم چون حساسیت به پروتین گاوی داره و رفلاکس نمی دونم به جز فرنی و سوپ چی بدم سرلاک و حریره رو نمی تونم چون شیر داره سرلاک به حریره م حساسیت داره

امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خریدم عزیزم خیلی راضیم و مشتری ثابشونم 

تاثیر داره تو وزن گرفتن بچه ؟ اخه دخترم به زور بهش میدم همه چیو شیرم‌تو‌خواب میخوره فقط

امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍

سلام شما از پیج سورنا خرید کردید؟ راضی بودید؟

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 
سلام شما از پیج سورنا خرید کردید؟ راضی بودید؟

سلام عزبزم نه والا نخریدم شوهرم نزاشت میگه از راه دور اینترنتی خوراکی نمیخرم  بااینکه میگن معتبره و پروانه کسب اینا داره 

ممنون عزیزم یکی از دوستام خریده خیلی راضی بود ولی خب برا بچه آدم می‌ترسه هرچیزی بهش بده

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 

من همیشه میخرم چون خیل ی حساسم و بچه هام هم الرزی دارند راضی ام واقعا

تمیز و واقعا خوشمزه است.بچه های من عادت دارند خالی خالی میخورند در حالیکه سویق از جاهی دیگههم گرفته بودم اینطوری مزه نداشت معلوم بود ارد نخودچی هم قاطی میکنند.امااین دیگه خیالم جمعه که بچه هام غذای مقوی میخورند

ضمن اینکه روایته که سویق را مزه مزه کنند بچه ها. چون قوطی هاش جذابه و خوشمزه هم هست بچه ها استقابل میکنند

ممنون عزیزم یکی از دوستام خریده خیلی راضی بود ولی خب برا بچه آدم می‌ترسه هرچیزی بهش بده

اره واقعا من وشوهرم خیلی حساسیم  حالا این پیجم خیلی تعریف داره بازم نتونستم بخرم