2777
2789
عنوان

چرا اینطوری شدن خیلی از دخترا 🙂‍↔️

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 72 پست
غیبت؟آیسان اسلامی کلا با فحاشی اومد بالا و تو فضای مجازی معروف شد..الان تو حرفای این آقا حتی اگر منط ...

بله داری غیبت می‌کنی اون آقا ن شمارو می‌شناسه و ن کاری به شما داره واقعا عجب 

هر کسی تو گور خودش می‌ره ن دیگری

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از خودش دفاع کنه فرق داره با فحش‌های بی ناموسی میتونی از خودت مودبانه دفاع کنی بعدم دلیل دعوارو نوشت ...

اگه از اول شاهد بودی که حرفی هم اون بین رد و بدل نشده و دختره فقط شروع کرده، خب اره وحشی بوده اون کلا

https://daigo.ir/secret/4475326302
دلیل دعوارو نوشتم

اون دخترها حقشون بود ی فس کتک میخوردن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اگه از اول شاهد بودی که حرفی هم اون بین رد و بدل نشده و دختره فقط شروع کرده، خب اره وحشی بوده اون کل ...

اره شاهد بودم 

فقط اینا نیستن دخترهای این مدلی رقت انگیزند چنتا هول بهشون میخنده فک می‌کنند جذاب اند درصورتیکه همون هولاکو هم بنا به انتخاب باشه به اینا به چشم هرزه نگاه می‌کنند 

حالا من بگم کاری ندارم در کلکلا زن و مرد نداره آدمی که عفت کلام نداره دیگه ندارهدیکه عادتش شده که را ...

هر کی هر جور دلش میخواد زندگی میکنه من مثه بقیه نیستم وقتی بی دلیل بت فوش ناموس میدن مثه احمق‌ها فقط نگاه کنم و بگم من ادب داشته باشم بزار بگه خیر من از حقم دفاع میکنم و نمیزارم هر بی شخصیتی بم توهین کنه

بله داری غیبت می‌کنی اون آقا ن شمارو می‌شناسه و ن کاری به شما داره واقعا عجب هر کسی تو گور خودش می‌ر ...

تاثیر بر اجتماع هم هیچ ! 

اجازه بدیم راحت و ازاد صحبت کنه و اجتماع رو تحت تاثیر حرفای زردش قرار بده 

بله داری غیبت می‌کنی اون آقا ن شمارو می‌شناسه و ن کاری به شما داره واقعا عجب هر کسی تو گور خودش می‌ر ...

ایشون با همین فرهنگ غلطی ک جا انداختن بین جوونا،به اندازه کافی تو تربیت بچه های مردم اثر گذاشته 

علنا ترویج فحاشی و بددهنی و رابطه ازاد و بی قید و شرط با جنس مخالف رو میده 

این روشنفکر بازیا ک تهش به دین ربط می‌دین رو متوجه نمیشم اصلا 

من ن توهینی کردم ب کسی ن حرف زشتی زدم،چیزی ک عیان هست رو گفتم 

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :) ️ 
هر کی هر جور دلش میخواد زندگی میکنه من مثه بقیه نیستم وقتی بی دلیل بت فوش ناموس میدن مثه احمق‌ها فقط ...

تایپک من درباره این موضوع نبود که به ناحق فش شنیدن باشه میگم مرده کاری نکرد اصلا نوشتم دلیل دعوا رو بعدا 

دختره بعد چنتا بحث ساده شروع کرد اخرشم مثل موش نگهبانان انداختنش بیرون 

چون مرده باشخصیت بود اصلا تقصیری نداشت

شما تو شرایطی قرار گرفتی ک فوهش ناموس شنیدی فرهنگ داشته باش و ادب بلند بگو نوووووش جونم و خانوادم چو ...

نکیدونم چرا فکر کردید فقط برای خودتون این اتفاق افتاده ؟!

برای ما هم این اتفاقات پیش میاد ولی چون درحد اونها سطح پایین نیستیم سکوت میکنیم و باهاشون هم کلام نمی‌شیم نه اینکه مثل خودشون بددهنی کنیم 

وگرنه فرق ما و اونها چیه ؟ با بددهنی کردن نشون میدیم فرهنگ ها یکیه  

ایشون با همین فرهنگ غلطی ک جا انداختن بین جوونا،به اندازه کافی تو تربیت بچه های مردم اثر گذاشته علنا ...

ولش کن اصلا کسی که خودش تو فضای مجازی پیج ملیونی داره میگه راجبش غیبت نکنید اینا دارن جامعه رو تربیت می‌کنند اتفاقا باید راجبشون حرف زد 

تاثیر بر اجتماع هم هیچ ! اجازه بدیم راحت و ازاد صحبت کنه و اجتماع رو تحت تاثیر حرفای زردش قرار بده

من اصلا این آقا رو تایید نمیکنم مطمئن باش ب حرف من و شما اصلاح نمیشه ولی من ب این فکر میکنم ک با حرف زدن پت سرش جز اینکه گناه کنم چیزی برام نداره فقط میتونم بگم خدا راه درست و نشونش بده الاهی امین

نکیدونم چرا فکر کردید فقط برای خودتون این اتفاق افتاده ؟!برای ما هم این اتفاقات پیش میاد ولی چون درح ...

دقیقا 

میگن گر تو با بد،بد کنی پس فرق چیست؟

اگر قرار باشه با همه مثل خودشون رفتار کنیم که پس ما با اونا تفاوتی نداریم 

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :) ️ 
نکیدونم چرا فکر کردید فقط برای خودتون این اتفاق افتاده ؟!برای ما هم این اتفاقات پیش میاد ولی چون درح ...

آفرین👌🤌معلومه شما یه خانوم لول بالا و باشخصیت اید که تو ایران داره کم میشه 

من اصلا این آقا رو تایید نمیکنم مطمئن باش ب حرف من و شما اصلاح نمیشه ولی من ب این فکر میکنم ک با حرف ...

خدا هم عقل داده یکم فکرکنیم و راه درست انتخاب کنیم

سکوت کردن در برابر انسان خطاکار به دلیل ترویج کار خطا اشتباهه