2777
2789
عنوان

در جلسه‌ی خواستگاری چی بگیم (آموزش)

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 36 پست

بررسی امکان خوشبخت‌تر شدن

اونایی که با عشق ازدواج میکنن، بیشتر مدعی و پرتوقع میشن! انتظارشون بیشتر میشه! یعنی پسر میگه که حالا که من با همه جنگیدم و برای رسیدن به تو تلاش کردم، مطیع من باش دیگه. کاری رو انجام بده که من دوست دارم. و دختر هم میگه حالا که من بهت جواب مثبت دادم، حالا اگر عاشق واقعی هستی، مطیع و گوش به فرمان من باش! پس میبینید که زندگی با عشق شما رو خوشبخت‌تر نمیکنه و چیزی که خوشبختی ما رو تضمین میکنه انتخاب شریک زندگی درست هست.

مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.                                                         

چند مثال از اینکه هر کس با عشق ازدواج کنه، لزوما خوشبخت نمیشه!

ما با عشق ازدواج کردیم و حالا شوهرم من رو کتک میزنه. من با خانواده ام خیلی جنگیدم تا اونها را موافق ازدواجم کنم، الان شوهرم بهم خیانت کرده و من روی بازگشت ندارم.

------------------------------------------------

2 سال با هم دوست بودیم. الان همسرم میگه تو نباید اصرار کنی که من لباس 15 میلیونی میخوام. نباید دسته گل فلان بخوای و... اگه دوستم داری چرا از خواسته‌هات کوتاه نمیای. منم میگم خب یه بار عروسیه.

-------------------------------------------------

چند ماهه ازدواج کردم. دیشب برای اولین بار تو کل زندگیم کتک خوردم. هفت هشت سال خواستگارم بود. بعد اینهمه سال بلاخره جواب بله دادم که الان نتیجه‌س شده این. 7 سال خواستگار من بود و من جواب رد می‌دادم. بخدا سالی حداقل دوبار اینا زنگ میزنن مامانجونم یا عمم رو واسطه می‌کردن برای اینکه بیان خواستگاری حضوری. یه سری اومدن که من از خونه زدم بیرون اصلا ندیدمشون. همه بهم می‌گفتن دیوونته 7 ساله نشسته پات با هیچ دختری نبوده و پولداره خونه داره ماشین داره قیافه هم داره. بخدا هرسری با یه شماره بهم زنگ میزد و پیام میداد من بلاک می‌کردم. هرسال سال تولدم کادو می‌فرستاد که من برمیگردوندم.

اصلا دست بردار نبود. من هیچ احساس خاصی به خودش نداشتم اصلا از اینکه اینهمه کنه بود بدمم میومد ولی اصلا دلم نمیخواست حالا حالاها ازدواج کنم. از یه جا به بعد که اصرار مامانجونم اینا بیشتر شد گفتم لابد من تو خونشون سنگینی می‌کنم احمق بودم خر بودم. گفتم باشه بگید بیان اومدن و من خرم هیچی متوجه نشدم خیلی سریع پیش رفت. خیلی خوش اخلاق بود تو دوران نامزدی. دو سه بار بهم گیر داده که منم زبونم دراز بود هرچی می‌گفت جوابشو میدادم اون دیگه ساکت میشد. به خیال خودم داشتم حد و مرزها رو از همین الان مشخص میکردم احساس کرده بودم شکاکه اما گفتم  

از همون شب عروسی تا الان انگار اخلاق گند و گوهش رو داره نشون می‌ده. اولا که همون شب عروسی قیافه گرفته بود جوری که خاله هام می‌گفتن این چشه مگه به زور نشسته سر سفره عقد و شبشم که رفتیم خونه دعوامون شد سر اینکه چرا با شوهر خاله‌ت روبوسی کردی و بگو بخند کردی دعوا و داد بیداد که زبونتم خیلی درازه به وقتش آدمت می‌کنم من دیگه لال شده بودم میگفتم خدایا این همون آدمه؟ همون موقع فهمیدم چه غلطی کردم با زندگیم

هروقت با تلفن حرف میزدم میگفت کیه چیکار داشت چی گفت؟یه بار دیگه دعوامون شد سر اینکه میخواست گوشیمو چک کنه نذاشتم. گفت تو حتما یه چیزی داره. اینقدر زد ظروفا رو شکست که آخر مجبور شدم بهش بدم تو این مدت دست روم بلند نکرده بود اما تهدید کرده بود. من هی ساکت موندم روم نمی‌شد هنوز یه ماه نشده برگردم خونه مامان‌بزرگم. هی گفتم عیب نداره من صبوری کنم شاید ادم شد

هرسری بعدش میومد مثل سگ منت کشی می‌کرد عوضی اینفدر پاپیچ میشد مجبور می‌شدی بگی باشه. بعد مثلا یه وقتایی الکی گیر میداد چرا فلان چیز اینجوریه چرا نمکدون نیست چرا اون نیست سر همینا دعوا درست می‌کرد قیافه می‌گرفت. بعدش میومد منت کشی

قرص ضدبارداری می‌خوردم ولی ریخته بودم تو یه جعبه قرص دیگه. اون عوضی من فکر می‌کردم شیفته. من خر قرصام تموم شده بود دیگه قبل از سه روزم باید می‌خوردم خیلی دل نگران قضیه بارداری بودم اخه. دیگه شب حوصله نداشتم گفتم بذار سفارش بودم. از داروخانه اسنپ سفارش دادم. همون موقع سفارشمو اورد مرتیکه رسید. اصلا اومد بالا بحثش قرص نبود. میگفت این مرده رفیقته ازش خط می‌گیری بخدا داد و بیداد می‌کرد و لگد میزد تو در دیوار که گوشیتو بردار همین الان زنگ بزن بهش هی گفتم ول کن زشته بدبخت پیک بود روانی تو مریضی. همین که گفتم تو مریضی کتکم زد. غرورم نمی‌ذاشت بگم نکن نزن درد داره. هنوز همه بدنم کوفته ست

مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.                                                         

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

12. خانواده

- ما یک خانواده ی کم جمعیت ولی اونها یک خانواده ی پر جمعیت

- پدر و مادر من در دهه پنجاه زندگی ولی پدر و مادر او در دهه هشتاد زندگی

- او تک دختر ما 4 تا بچه

- من بچه ی اول خانواده ولی او بچه ی آخر خانواده

- خانواده ی من فرهنگی و دانشگاهی ولی خانواده ی اونها بازاری

و....

موارد بالا برای ازدواج اهمیت نداره. در موضوع خانواده موراد زیر اهمیت داره:

1. خانواده امن باشد

یعنی از یک خانواده‌ی آشفته نباشد. طلاق والدین مزاحمی برای ازدواج نیست. طلاق ممکنه آسیب زده باشه. کار خوبی هست اگه توسط یک مشاور بررسی بشه. اینکه بگیم چون فرزند طلاقه پس دیگه باهاش ازدواج نکنیم، حرف غلطی هست.

2. خانواده سالم باشد: 

• سلامت روانی: افسردگی، روانپریشی، سوءذن
  • سلامت خلقی: بددلی، پرخاشگری انفجاری
  • ویژگی های اخلاقی خاص خانواده: از معاشرت پرهیز میکنن در جمع حاضر نمیشن. نسبت به دسترسی به ناموس افراطی حساسن که مثلا وقتی داماد میاد خونه ی پدر زن، مادر زن باید رو بگیرد وگرنه پدر زن رفتار تندی از خودش نشون میده.

12. خانواده (ادامه)

3. ارزش خانواده 

سابقه ی بزه کاری "واضح و رایج" وجود داره. مثلا پدر چاقوکشی میکنه، پدر فحاشی میکنه، مادر سابقه ی فسق داره. مثلا معروف هستن به دعوا و درگیری. اینکه یکبار خانواده با هم دعوا میکنن نمیشه گفت که خانواده ی فاقد ارزشی هستن.

اعتیاد یکی از والدین میتونه در مواردی مزاحم تصمیم گیری باشد.

دو نوع اعتیاد داریم.

الف) اعتیاد هست، حریم هست! اعتیاد هست، حرمت است! اعتیاد هست، ادب هست! بابا اعتیاد داره ولی شاغله، خانواده اش ازش رضایت و خشنودی دارن.

ب) بابا اعتیاد داره از کمپ میاد وقتی هم میاد یه حالت های ناجوری داره. فحاشی میکنه و... این مورد میتونه برای ازدواج زحمت و برای زوج یا زوجه نارضایتی درست کنه.

12. خانواده (ادامه)

سوال: تکلیف دختر یا پسر در خانواده ی آشفته چیست؟

جواب: اتصال به آشفتگی مهمتر از وجود آشفتگی هست. مثلا فرد ازدواج میکنه و با خانواده ی آشفته رفت و آمد جزئی داره. یه مراسمی میان و میرن. یک میز رو در نظر بگیرید، وقتی میز رو تکون بدیم، هر چیزی که روی میز باشه، تکون میخوره و میلرزه ولی اگه به میز اتصال نداشته باشه، لرزشی هم نداره. پس افرادی که در خانواده ی آشفته هستن باید تکلیفشون رو با آشفتگی معلوم کنن.

12. خانواده (ادامه)

4. موضع خانواده به ازدواجی که شکل میگیرد:

خانواده باید نسبت به ازدواجی که شکل میگیره راضی باشن.

سوال: من پسری هستم که قصد ازدواج با دختر یکی از اقوام رو دارم. هیچ بدی از دختر و خانواده دختر ندیدم ولی پدر و مادرم مخالفت میکنن خصوصا مادرم، هر چی ازشون میپرسم دلیل مخالفتتون چیه؟ میگن این خانواده به درد ما نمیخوره، میگن ما میدونیم اگه این ازدواج سر بگیره آخر و عاقبتی نداره

جواب: اگر مخالفت والدین شما (به هر دلیلی، معقول یا غیر منطقی) شدید و قهرآمیز است، اجتناب از این ازدواج برایتان ضروری ست. چه اینکه دختری که میخواهد فردا عروس این خانواده باشد پس از ازدواج با شما عمیقا محتاج اعتنا و پذیرش خانواده همسر است (اگر چه عموم دختران تا پیش از ازدواج این مسئله را بخوبی درک نمیکنند و گمان می کنند مهم میل و نظر شوهر است). خود شما نیز پس از ازدواج دچار پشیمانی یا مشکلات عدیده ای می شوید که زندگی را به کامتان تلخ و حتی ناممکن می کند اما اگر مخالفت شان شدید نیست و بصورت نکند و مبادا و خیال می کنیم و نگرانیم است، بجای اصرار و دفاع از انتخابتان، بخواهید برای تصمیم گیری درست به مشار مراجعه کنید (هر مشاور معتبری که مورد وثوق دو طرف بود) و مشاور را واقعا کمک کار تصمیم تان بگیرید نه اینکه بخواهید انتظارتان را پیش ببرد

12. خانواده (ادامه)

سوال: خودم به فضا ها وزمینه های مذهبی علاقه دارم. نباید این حق رو برای خودم قائل بدونم که خانوده همسرم هم از اصالت فرهنگی و مذهبی برخوردار باشن؟

پاسخ: منظور از اصالت خانوادگی الزاما به معنی هماهنگی اعتقادی و رفتاری فرزند و والد نیست. چه اینکه این اختلاف فکری و عملی هم، مانعی از اصالت خانوادگی نیست. در اصالت خانوادگی منظور: 1 - در امان بودن خانواده دختر یا پسر از سوابق سوء ، بدرفتاری و بزهکاری و شهره به رفتارهای ضد اجتماعی و ادب است 2- در امان بودن خانواده از مسایلی ست که موجبات آشفتگی خانواده را فراهم می کند، مثل تنش و دعوا و درگیری، اعتیاد، ورشکستگی و کلاهبرداری، شهره بودن به عدم رعایت شئونات زندگی و حرمت شناسی، آلودگی به رفتارهای فسق آمیز