2777
2789

یدونه کاسه بردارین

یه قاشق توش شکربریزین

حالا یه تیکه کاغذ بردارین و اسم شخص مورد نظرتون رو سه بار داخل کاغذ بنویسین

کاغذ رو بندازین داخل کاسه. 

اگر کاغذ روی آب شناور موند یعنی ازشما خوشش میاد 

اگر کاغذ ته‌نشین شد یعنی شمارو دوست نداره

نظرتون؟ من امتحان کردم جواب داد جدیی

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

چرت

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
حرف خودشو باور نمیکنیم حرف کاغذو باور کنیم🤣

وای خیلی خوب بود🤣👌

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️....همه مردها مانع پیشرفت زنها میشوند...فقط گاهی با چنان سیاستی آن را انجام میدهند که اصلا متوجه آن نمیشوید🙃

حرف خودشو باور نمیکنیم حرف کاغذو باور کنیم🤣

تو اینستا دیدم 

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون