2777
2789
عنوان

چرا اینطوری شدن خیلی از دخترا 🙂‍↔️

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 72 پست
فکر میکنم اینا الگوشون افرادی مثل آیسان اسلامی باشه!!!الان بیشتر نوجوونا و جوونا سر شوخی هم حتی بهم ...

شما هم داری غیبت می‌کنی وقتی تو این فضا اسم یکی و میاری 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم از جمله خانمی هستم ک پشت فرمون می‌شینم فوهش بد میدم و ب نظرم ی سری مردها ک می‌خوان بت بی ادب ...

حالا من بگم کاری ندارم در کل

کلا زن و مرد نداره 

آدمی که عفت کلام نداره دیگه نداره

دیکه عادتش شده که راحت به زبان میاره

فکر میکنم اینا الگوشون افرادی مثل آیسان اسلامی باشه!!!الان بیشتر نوجوونا و جوونا سر شوخی هم حتی بهم ...

دقیقا همین 

قبلا طرف خیابون میبست که یکی به یکی فحش مادر داده 

الان برای حرفای روتین هم از فحش ناموسی استفاده میکنن 

شما هم داری غیبت می‌کنی وقتی تو این فضا اسم یکی و میاری

غیبت؟

آیسان اسلامی کلا با فحاشی اومد بالا و تو فضای مجازی معروف شد..الان تو حرفای این آقا حتی اگر منطقی باشه یا درباره خدا صحبت کنه هم فحاشی هست..

الان اینجا شد غیبت؟؟! عجب 😐 

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :) ️ 
بسیار از دغدتون خوشم اومد یکی از مسائلی که این روزها فکر من رو هم مشغول کرده این بی حیایی و بی تربیت ...

وای ما بچه بودیم به هم فحش می‌دادیم یه کتک مفصل می‌خوردیم حالا فحشامون اشغال وعوضی و... بود .اون کتکه بد بود اما تو ذهنمون مونده که فحش ندیم

این که الکی فحش بدن بحث‌ش فرق میکنه ولی اگه ببینم کسی بلده از خودش و حقش دفاع کنه اتفاقا تشویق هم می ...

با فحش دادن والا من تا حالا کسی حقمو نتوانسته بخوره شاید بداخلاقیم کردم اما فحش ...

انسانی ک ادب و فرهنگ خط قرمزش باشه در هیچ زمانی از خط قرمزش رد نمیشه بی فرهنگی و بددهنی صفت منفیه چه ...

شما تو شرایطی قرار گرفتی ک فوهش ناموس شنیدی فرهنگ داشته باش و ادب بلند بگو نوووووش جونم و خانوادم چون اگه چیزی بگی بی فرهنگی و بددهن امیدوارم این و تجربه کنی 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

نگو فقط برای دختر خوب نیست، این مدل حرف زدن چه برای مرد چه برای زن خیلی زشت و ناپسنده. حالا شما میگی بحث پیش اومده اینجوری گفته ولی متاسفانه الان خیلی ها تو حرف های روزمرشون از کلی کلمات رکیک استفاده میکنن. من یه مدت تو فضای توییتر بودم و واقعا حالم بد شد، تو یه خط صدبار از کلمات س_ک دار استفاده شده بود.حالا نه فقط توییتر حتی تو دانشگاه و بین هم کلاسی هام هم به وفور میشه دید☹️

این که الکی فحش بدن بحث‌ش فرق میکنه ولی اگه ببینم کسی بلده از خودش و حقش دفاع کنه اتفاقا تشویق هم می ...

از خودش دفاع کنه فرق داره با فحش‌های بی ناموسی میتونی از خودت مودبانه دفاع کنی 

بعدم دلیل دعوارو نوشتم حقی نبوده