2777
2789
عنوان

کشور ما هیچوقت درست نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 120 پست

نه معلم ها چیزی بلدن یاد بدن نه هم حقوق خاصی میگیرن 

دلیلش هم سیستم ما هست 

مگه به معلم چی یاد میدن؟ 

تو کشورهای پیشرفته یه بودجه اساسی میدن بهشون و درست حسابی یاد معلم میدن حقوق بالا میدن معلمم کارشو خوب میکنن 

تو ایران معلما در حد رفع تکلیف کار میکنن بقیه شو انتقال میدن به موسسه ها و نتیجه ی آموزش وپرورش ما شده معلمای ناراضی و بچه های استرس دار

بخدا هیچ قشری و به اندازه معلما ندیدم غر بزنن

همه کارشون سخته خیلیا حقوقشون کمه

من به معلم ها مثل همه شغل ها احترام میذارم ولی واقعا این حجم از شکوه و شکایت و غر زدن واقعاا عجیبه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله حرفتون درست،اما همون کشورایی که میگید خیلیاشون چقدر به روان بچه اهمیت میدن یه روز حال روحی دانش آموز خوب نباشه متوجه میشه،اینجا معلم اینو میدونه،هیچوقت خودتونو با یه مادر مقایسه نکنید،همین جمله کلیشه‌ای رو بعضی معلما یاد گرفتن،والدین هم کم از دست بعضی معلما نمیکشن

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

کلا اکثر شغل های دولتی اوضاع همینه...باز تایم کاری معلم‌ها خیلی کمه خدایی. انقدری که این معلما غر میزنن و می‌نالن پرستار بدبخت که این‌همه شیفت داره صداش درنمیاد

بسه دیگه اخه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
از 8 تا 12.5 با سی تا بچه سر و کله زدناونم بچه های پررو الان توقع دارن معلم برده شون باشهمیگه فارسیو ...

دقیقا تازه غیرانتفاعی ها خیلی کم حقوق میگیرن 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
لطفا دیگه ریپ نزن بحث باشما فایده نداره فقط میخوای طرزفکرتو ب زور ثابت کنی الان چ ربطی ب بچه و استعد ...

من گفتم برو با آموزش پرورش مشکلتو حل کن بعد تو میای همینو به خودم میگی؟😂

خودت حرفی ندازی که بزنی حرف منو تکرار میکنی؟؟😂😂😂

من قبلنم بهت گفتم کارمند آموزش پرورش نیستم که بخوام برم بگم حقوقمو زیاد کنین انگار گوشاتو گرفتی چیزی نمیشنوی😂

میگی بچه برمیگرده تکلیف داده خب باید تکلیف حل کنه تکلیف جزئی از مراحله یادگیریه

میگی ریاضی و فارسی رو نصف نیمه درس میده میگم یه نگاه به استعداد بچه خودت هم بنداز

تو شبانه روز نمیرسی با یه بچه خودت کار کنی معلم چطور بتونه با 30 نفر کار کنه!

میگی کرنومتر گرفتم روزی سه ساعت سرکلاسن حقوق مفت میگیرن😐

دیگه 7 تومن شد حقوق از نظرت زیاد میاد؟ الان ضایعاتیا ده برابر اینو در میارن انقد تنگ نظر نباش

میگی معلما مهارت یاد نمیدن کتابا بدرد نخورن گفتم معلم چیکاره س این وسط برو مشکلتو با وزارت حل کن

گفتی معلما و کادر درمان و همه کشور خوب کار نمیکنن گفتم دیگه به بزرگواری خودت ببخش همه کشور مشکل دارن به جز تو😁

اون 7 تومن حقوق معلم بدجور خار شده تو چشمت

چون حقوق میگیره از دولت باید چیکارکنه تو ازش راضی شی؟

ارث پدرت رو ازش میخوای؟

دیگه ریپلایتو باز نمیکنم حیف وقتم رو که برا تو بزارم

هر چیزیکه قراره بگی کلهم اجمعین به خودت برگرده بای😁🖐

من گفتم برو با آموزش پرورش مشکلتو حل کن بعد تو میای همینو به خودم میگی؟😂خودت حرفی ندازی که بزنی حرف ...

فقط ی جمله 

برات متاسفم 

ازطرز نوشتنت معلومه چ آدم ....

برگرده ب خودت 

بای بای😁😁😁😄😄😄

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.

ماهایی ک داریم تو ایران زندگی میکنیم هممون خیلی گناه داریم ما حقمون این نبود و نی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

احترام معلم و موضوع مد نظرتو کار ندارم ولی تا مردم درست نشن هیچی درست نمیشه هرکی فقط فکر اینه سر بقیه رو کلاه بذاره تا کارش پیش بره هرکسی فقط فکر خودشه تا وقتی یاد نگیریم همه به هم وصلیم اوضاع همینه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
والا ی معلم از المان که میگفت ساعتی حقوق میگیریم یعنی فقط برای زمانهایی که سر کاریم حقوق میدن میتون ...

اینجاهم غیرانتفاعیا ساعتی میگیرن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

من خودم احترام زیادی برای قشرمعلم قائل هستم تو خانواده و دوراطراف وفامیل هم فرهنگی زیاد داریم ولی یچیزی که هست معلمای عزیز همیشه میگن کشورای دیگه ارزش واحترام میزارن به معلم بیشترین حقوق میگیرن ایران اینطور نیست حرفشون کاملادرسته ولی به این دقت نمیکنن گرینش معلم توکشورای دیگه باایران زمییین تاآسمون فرق میکنه گرینش توایران سخت شده ازلحاظ اعتقادات و باپای چپ میری دستشویی یاراست یا عصو فعال فلانجا هستی یانه یعنی بیشترین امتیازبرای این مورداهست ولی کشورای دبگه اولیییین مورد که تومعلمی گرینش میشه دقت کنید اصولی گرینش میشه نه فرمالیته اینه که ازلحاظ روحی روانی واقعادرسطح بالایی باشن باعشق وعلاقه بیان ازلحاظ درک و شعورواخلاق درسطح بسیاربسیاربالایی باشن بلانسبت بعضی معلمای عزیز آیا همه معلمای مااینجورن؟!!!،بخدا که نه، من چندییین معلم میشناسم بخدا که خودشون نیازبه تربیت دارن واقعا نمیدونم چجور گرینش شدن (تعدادشون خیلیم زیاده)از لحاظ علم وآموزش هم که دیگه نگم اینم حاصرم قسم بخورم معلم ادبیاتی داریم که یه بیت شعررو درست حسابی نمیتونه بخونه چه برسه از حفظ بخاد چندبیت حافظ و سعد و مولوی بخونه...همه معلمها میگن پدرومادرنمیتونن بچه های خودشون کنترل کنن کارماسخته، درسته اونم بچه های الان که وحشتناک شده کنترل کردنشون ولی خب کارشماهمینه شماعلم و آگاهی به این موضوع شغلتون رو انتخاب میکنید مثل ابن می مونه پزشک بگه تعداد مریضای بیمارستان زیاده نبایداینقدرمریض باشه، یا اونی که تو آتشنشانی کارمیکنه بگه چرامن بابرم آتیش خاموش کنم چرافلانجاآتیش میگیره، یا کارگریه کارخونه بگه چراابنقدرتولیدزیاده و وقت من گرفته میشه!!!!همه شغلها سختی مخصوص خودش رو داره ومهم تراینکه هرکی خودش انتخاب میکنه و باآگاهی مسئولیتش روقبول میکنه... و حتی حقوق هرکاری هم تاحدودی معلومه وحتی باآگاهی ازحقوق ومزایای اون شغل اون رو انتخاب میکنن...

معلما هم تو خیلی موارد مقصرنحقوق کم هم دلیل منطقی برای کم کاری نیست بخصوص تو مسئله مهمی مثل معلمی

متاسفانه معلم ها خوب گزینش نمیشن و افراد مناسبی برای معلمی استخدام نمیشن،این باعث میشه معلمینی که واقعا لایق و شایسته هستن هم دیده نشن،مادرم معلم بازنشسته هست همیشه معلم ها را که می بینه حرص میخوره.خصوصا معلم های ابتدایی و پرورشی.یکی از اساتیدم معلم بودن واقعا از خوبی و بزرگی و فرهنگ و شعور هییییچییی کم نداشتن اما متاسفانه

بیشتر معلمینی که دیدم چه معلم های خودم،چه معلم های بچه هام و چه هم کلاسی های دانشگاهم که معلم بودن و چه زن داییم که معلم هست،ویژگی هاشون این بود،بهداشت صفر، چندتاشون از بو دهنشون آدم بیهوش میشه،یکیشون همیشه لباساش بو سیر میداد.صورت کویر...،بداخلاق و با دانش آموز با توهین و تحقیر حرف میزنه،خیلی مغرور و هنوز نگفتی سلام میگه من فرهنگی ام،خیلی شلخته و بی ریخت و بی اعصاب و بی تربیت.سواد افتضاااح معلم دخترم غلط املایی داشت یا معلم خودمون کلی کلمات را با تلفظ غلط به ما آموزش دادن که من تو دانشگاه فهمیدم یه عمر اشتباه تلفظ کرده بودیم.همکلاسی خودم دائم معلمم معلمم می کرد بلد نبود از رو کتاب بخونه خیلی هم بیشعور بود یکی از دانشجوها را بخاطر کفشش که جنس خوبی نداشت خجالت زده کرد.یا یه عده معلم که بچه سال هستن و از آداب معلمی هیچی نمیدونن،یعنی انگار بچت را سپردی به آبجی بزرگترش.ببین خب ما اینا را دیدیم.معلم های خوب و محترم و متشخص هم کم نداریم ولی متاسفانه همون قشری که گفتم باعث شده خوبا دیده نشن.بازم میگم به کسی برنخوره مامانم معلم بازنشسته هست و زن دایی و دختر عموم معلمن

اگر یه ملاک گزینش مناسبی برای استخدام و گزینش معلم ها بذارن معلم های خوب و باشعور و فهمیده که کم هم نیستن حقشون ضایع نمیشه.واقعا شغل معلمی تقدس داره حیفه عنوانش بیاد کنار اسم بعضیا

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...