2777
2789
عنوان

آزمایش شوهرم تورا خدا بیاید اگه وارد هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 44 پست
اسی چون گفتید موقع رابطه ازش نمونه گرفتید تو جواب ازمایش تاثیر میذاره اخه .. چجوری تونستید نمونه بگی ...

عزیزم لطفاً میشه عکس آزمایش گزارش بزنید پاک بشه خواهش میکنم 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
تعدادش کمه

عزیزم لطفاً عکس آزمایش گزارش بزنید پاک بشه خواهش میکنم 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم آزمایش مشکل داره ببر دکتر

عزیزم لطفاً میشه عکس آزمایش گزارش بزنید پاک بشه خواهش میکنم

چشم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

عزیزم خودش میدونست برای آزمایش میخام

اها درسته خوبه پس

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خوب با این تفاسیر امکان داره بچه دار بشه

بله برا چسبندگی و گلبول سفید اینا ک زیاد بوده تو نمونه ش دارو میدن اوکی میشه میتونه بچه دار شه .. ولی خب نمونه باید تمیز گرفته شده باشه با ترشحات دیگه قاطی نشده باشه و .. 

اسارتر خودت اگه تنبلی شدید داری که باردار نمیشی خیلی راه ها هست که پریودت منظم بشه کیست ها برطرف بشن و طبیعی باردار بشی ....شوهرت هم حتما حتما ازمایشگاه مراکز ناباروری آزمایش بده نه ازمایشگاه معمولی که جواب ها ممکنه خیلی متفاوت باشه

ببین حرکتش خوبه فقط تعدادش کمه که با قرص زینک میره بالا تعدادش مورفولوژی هم ی مقدار کمه ولی قابل درم ...

برا شکل اسپرم نوشته زیر ۴۰ درصد باید غیر نرمال باشه که برا شوهر اسی ۳۰ درصد غیر نرماله.. ۷۰ درصدش نرماله ک عالیه

همسر من که ۱۴ درصدش نرماله باز دکتر نگفت بده .. 🏃🏻

اره ابنرمالو  زده سی مورفولوژیو حرکت عالیه ولی عفونت داره وتعدادش هم کمه طبق رنج ازمایشگاه .مگه اینکه دوباره ازمایش بده نتیجه فرق کنه .ولی تعداد چیزیه ک راحت درمان میشه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
برا شکل اسپرم نوشته زیر ۴۰ درصد باید غیر نرمال باشه که برا شوهر اسی ۳۰ درصد غیر نرماله.. ۷۰ درصدش نر ...

شوهرمن مورفولوژی ۳ هستش تازه ی مدت باهام دعوا میکرد مشکل ازتوئه الانم دعامیکنم خوب بشه.تازه حرکتaهم صفره شوهرم

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
شوهرمن مورفولوژی ۳ هستش تازه ی مدت باهام دعوا میکرد مشکل ازتوئه الانم دعامیکنم خوب بشه.تازه حرکتaهم ...

سخت درمان میشن داروها انچنان ک باید اثر قوی ندارن مگر اینکه تغذیه و سبک زندگیشونو چندماه بهتر کنن تا رو تعداد و کیفیت تاثیر بذاره  .. 

با این شرایط در حال حاضر احتمال زیاد دکتر بگه ای وی اف کنید 

شوهرمن مورفولوژی ۳ هستش تازه ی مدت باهام دعوا میکرد مشکل ازتوئه الانم دعامیکنم خوب بشه.تازه حرکتaهم ...

کلاس b چنده حرکتش ؟