2777
2789
عنوان

کشور ما هیچوقت درست نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1622 بازدید | 121 پست
وقتی واسه ۸ تومن یا ۱۰ تومن میرن معلم میشن همینم داره طرف هیچی حالیش نیست بعد اسم معلم روشه معلم های ...

معلمای قدیم همشون هم خوب نبودن. خیلیاشون نه سواد داشتن نه اخلاق. یادمه یه معلم داشتیم دیوانه بود. یکی از بچه ها هیچ وقت درس نمیخوند اونقد اونو کتک میزد. سرشو میکوبید به تخته. مشت و لگد میزد. تازه زن هم بود. از کل اون دوران فقط کتک زدن اون معلم خوب یادم مونده

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
آره عزیزم می‌دونم ...بنده خدا مامان چیکار می‌تونه بکنه ؟حالا بذار وارد دوره اول دوم دبیرستان بشین دی ...

الان ک کلاس اوله متوجه شدم تو مدرسه چیزی یاد نمیدن.برای سال بعد هم میخوام کتاباشو بگیرم خودم باهاش کار کنم قبل مدرسه. مامانا جم میشن تو حیاط از نحوه آموزش گله میکنن ولی کسی جرات نداره چیزی بگه چون بچه کلاس اولی حساسه دوس داره معلم باهاش مهربون باشه اگه حرفی بزنن با بچه لج میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از 8 تا 12.5 با سی تا بچه سر و کله زدناونم بچه های پررو الان توقع دارن معلم برده شون باشهمیگه فارسیو ...

آموزش و پرورش تو هیچ کشور پیشرفته ای پولی نیست 

امثال شما توقع همه رو بالا می‌برید 

یعنی چی پول بده ببر غیرانتفاعی 

مگه این بچه ها نیروهای آینده ی کشور نیستن 

دوستم قسم میخورد تو کشور دیگه ست حتی حساب پسرش پول میریزه دولت برای اینکه محصله 

بعدشم معلم هاشون دلسوز اصلا اجازه نمیدن پدر مادر نگرانی داشته باشن 

همه چیو کردین پول و پول همه شدن پولکی 

وجدان کاری چی میشه پس 

اگر حقوقتون کمه ساعت کارتون م در نظر بگیرید لطفا 

کرنومتر شماانداختین ک چون مثلا ده میگیرن اندازه ده درس بدن ؟؟؟😆😆😆

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
چرا بکشه منم از طرفداری نا بحق بدم میاد الان طرف وارد دانشگاهم میشه مدرکم میگیره هیچی بلدنیست قبول ک ...

شما با سیستم آموزش کشور مشکل داری

یه سری کتاب تعریف شده برای هر پایه معلم همونارو باید درس بده

معلم اختیاری نداره که بخواد کتابی رو کم یا اضافه کنه

تکلیف رو که باید بدن بچه تا خودش حل نکنه و فکر نکنه روش یاد نمیگیره

شوهرت یا مشتری نداره یا دستمزد کم میگیره

وگرنه یه کت و شلوار بخواد،بدوزه دو سه میلیون دستمزد میگیرن

ساعت کاری و تعطیلات هم دست خودشه لازم نیست مثل معلما مرخصی بگیره یا گواهی پزشک ببره

اگه آموزش بهتر میخوای ببر مدارس غیر انتفاعی

مدارسی هستن که سالانه شهریه میگیرن موسیقی و مهارت یاد میدن

و مدارس دیگه ای هستن که کیف و کتاب رو بچه تا تو مدرسه جا میزارن بچه ها تا غروب مدرسه ن و باهاشون کارمیشه و غذا و میان وعده بهشون میدن

شما این توقعات رو از معلم مدارس دولتی با حقوق 7 تومنی داری

اینجا فقططط حق با معلمه.. چیزی بگیم حکم علیه ماست تو این سرما خیلی از ارگانا نیروها کار میکنن تو خیا ...

والا 

الان اون کاربر هی میگه چرا میگی سه ساعت در روز معلم سرکلاسه 

از اول خرداد تعطیله تااخر تابستون 

فروردینم نصفش نمیان 

دی و آذر بخاطر آلودگی تعطیل 

تازه تعطیلات رسمی هم هست 

پتج شنبه هاهم تعطیل 

تا ۱۲ سرکارن دوسه تا زنگ تفریح روی هم ۳ ساعت کار 

اکثر معلما الان از مادر توقع دارن 

از اونورم میگن دوست نداری ببر غیرانتفاعی 

آخه این چ منطقیه 

نه وجدان کاری نه انصافی 

بااحترام ب بعضی معلم ها 

پارسال معلم کلاس اول پسرم بقدری کاربلد بود خنگ ترین بچه رو راه انداخت بااینکه پایه اول حساسه 

اما امسال ققط میگه مادرا

معلم بامعلم فرق میکنه 

سر کلاس رفتن منت میذارن شوهرم از ۶ صبح میره تا۱۰ شب بیمه نداره تعطیل نداره ماهی ده 

برو همون کشوراینجا برات کمه

امثال شما تا کم میارید میگید برو 

شما با حقوق معلمی مشکل دارید شما برید

کاش همون معلم اندازه همون سه ساعت ک درس میده درست درس بده .همون پرستار  یا کسای دیگه 

جاری منم نروژ زندگی میکنن می‌گفت رفتم درس پسرمو بپرسم معلم گفته عزیزم شما مادر هستی لطفاً فقط وظیفه ...

مشاورهای دلسوز هم همینو میگن و بعضی مدارس پولی

ولی مدارس دولتی تعداد بچه ها زیاده و وقت تدریس کم

چاره ای نمی‌مونه جز همراهی مادر با بچه

امثال شما تا کم میارید میگید برو شما با حقوق معلمی مشکل دارید شما بریدکاش همون معلم اندازه همون سه س ...

ببخشید که کل کشور مشکل دارن به جز تو!😂😂😂

یه سری کتاب هست معلم موظفه اون ها رو تدریس کنه ساعت کلاس ها و تعطیلات تابستان و عید چیزیه که وزارت تعریف کرده و دست معلم نیست

از کی تا حالا معلم میتونه دست تو ساعت های کلاسی ببره یا روزهای تعطیل رو کلاس برگزار کنه یا مهارت و درسی بجز درس های تعریف شده وارد آموزش کنه؟؟؟؟؟

پس جای طلبکاری از معلم برو از وزیر آموزش پرورش طلبکار باش!

تو از پس یه بچه خودت برنمیای چه توقعی از معلم داری به قول تو تو سه ساعت 30 تا بچه رو ازبر کنه؟؟؟

یه نگاه هم به استعداد بچه خودت بندازی بد نیست!

توقع بیش از حد باعث نارضایتیت شده!

ببخشید که کل کشور مشکل دارن به جز تو!😂😂😂یه سری کتاب هست معلم موظفه اون ها رو تدریس کنه ساعت کلاس ...

لطفا دیگه ریپ نزن 

بحث باشما فایده نداره 

فقط میخوای طرزفکرتو ب زور ثابت کنی 

الان چ ربطی ب بچه و استعداد و کل کشور  داشت 

ماست رو ریختی رو قیمه هااااا یا قیمه رو ریختی رو ماستااااا

حرف از حقوق کم معلم بود گفتم طبق حقوقشون ساعت کاریشونم کمه 

حالا شما با حقوق مشکل داری برو آموزش پرورش بگو ماطبق ده تومن آموزش میدیم ودل میسوزونیم 

موفق باشی دوست گلم

ولا بخدا بابای من سرهنگ باز حقوقش ۲۰تومنه بعد ۳۰سال کار و ۴۰درصد جانبازی تازع انقد بش میدن. تا دوسال پیش خیلی کمتر بود

معلما یه طوری میگن حقوقمون کمه انگار بقیه کارمندا ۱۰۰پیلیون میگیرن..شما که تایم کاریتون خیلی کمتره تا کارمندای اداره و نظامیا

کلی ما نظامی داریم با کار خطرناک حقوقشون ۱۵تومنه

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒