2777
2789
عنوان

کشور ما هیچوقت درست نمیشه

1621 بازدید | 121 پست

وقتی مردم هیچ احترامی به معلم ها نمیزارن و انتظار دارن از جون مایه بزارن درحالی که حقوق معلما ناچیز هست .😬تو کشورای پیشرفته برید ببینید بیشترین احترام و حقوق رو قشر معلم ها دارن😭

الان هرجا میری میگی معلمم میگن اخهه معلمی؟🥲

اولیای دانش آموزان هم مخصوصا دوران ابتدایی پدر معلم رو در میارن 😑

طرف یدونه بچه خودشو تو خونه نمیتونه کنترل کنه بعد معلما که با ۳۰ یا ۴۰ تا بچه اونم با همه جور اخلاق و فرهنگ سرو کله میزنه رو میگن کارشون راحته و مفت خورن😡

بعد میگن تعطیلشون زیاده فلانه خوب شما اگه میگی معلمی اینطوریه خوب چرا خودتون معلم نشدید🤨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیچاره مردایی که معلم ان مجبورن بعد سر کار برن مسافر کشی اینقدر که حقوقشون کمه 

به نظرتون در شان معلمه که مسافر کشی کنه؟ وقتی شان معلم اینقدر پایین باشه انتظار مردم و مسئولین بافرهنگ هم نباید داشته باشیم

نه فقط معلم همه شغل ها

معلما پول مفت میگیرن

پرستارا کارشون خوب نیست همش شیفتن 

پزشکا اخرش بعد این همه درس بیکارن 

بانکیا خیلی مزایای اضافی دارن 

مردم تا وقتی یکیو بدبخت تر از خودشون نبینن اروم نمیگیرن

‏نظر 
خیریه که باز نکردن همه اندازه حقوقش کار میکنن

عزیز الان شما از حقوق کم معلما اطلاع داری درسته؟

خب تلاشت برای معلم شدن باید علتی بجز حقوق هم داشته باشه مثل عشق و علاقه!!!

معلمی عشق میخواد علاقه میخواد

جاری منم نروژ زندگی میکنن می‌گفت رفتم درس پسرمو بپرسم 

معلم گفته عزیزم شما مادر هستی لطفاً فقط وظیفه ی مادری رو انجام بده و به زندگی خودت برس 

درس و مدرسه وظیفه ی معلم هست ما داریم از دولت پول میگیریم که به بچه ها درس بدیم بهشون حرفه یاد بدیم اگر قرار باشه شما نگران درس بچه باشید پس چرا می‌فرستین مدرسه ؟

میگفت هر چی تو ایران بودیم هرروز خدا با پسرم دعوامون بود سر درس و مشق و معلم تو تند تند تو گروه تکلیف و کاردستی و .... میفرستاد 

این دوسال و نیمی که رفتن نروژ میگه اصلا نمی‌دونم این بچه کی امتحان داره کی درس داره 😅😅😅

الان بنظرت نباید همچین معلمایی حقوق و احترام بیشتری داشته باشن ؟

الان معذرت می‌خوام از خیلی معلم‌های با وجدان ولی اکثرا درس نمیدن معلم خصوصی میخوان 

کتاب کمک آموزشی معلم خصوصی پدر خانواده ها رو درآورده 

معلما هم تو خیلی موارد مقصرنحقوق کم هم دلیل منطقی برای کم کاری نیست بخصوص تو مسئله مهمی مثل معلمی

ولی حقوق یه انگیزه برای کار بهتر هست. مردای معلم مخصوصا هیچ انگیزه ای ندارن چون با این پول نمیشه خانواده چرخوند