2777
2789
عنوان

جاری کصافتم برا شوهرم تولد گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2242 بازدید | 125 پست

باید همون موقعه میگفتی تو گوه خورمایی سرت رو از ک.ون شوهرم بکش بیرون اگه به اندازه کافی غذات رو خوردی...🤒نه اسی باید میگفتی من فلانی اصلا از این لوس بازیا تولد خوشش نمیاد من خودم از چندروز قبل واسه شوهرم میز دررستوران رزرو کردم نترس تو دلش نمیمونه عزیزم

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه به شوهرم چش نداره ولی همیشه میخواد منو بچزونه همیشه دوست داره بین ما دعوا بندازه یا به شوهرم ثابت ...

ببین ی کاری کن ی کیک یلدایی و یا دسری که برادر شوهرت دوست داره درست کن شب یلدا براش ببر البته به شوهرت بگو در جریان باشه ،بگو میخوام ادبش کنم برو دور ور برادر شوهرت بگو ایده منو دوست داشتید گفتم برای تشکر از تولد سورپرایزتون کنم ،ی غذا و یا دسر و مرتب هم ازش سوال بپرس در مورد تلفن ات بگو برام درستش کن ،میسوزه 

اسی پیام بده بهش

بگو

ممنونم بابت این کاره بیهوده ای که انجام دادی، (اسم شوهرت+جان) از تولد خوشش نمیاد و خودم می‌دونم توی روز تولدش چی‌میتونه خوشحالش بکنه نیاری به این خودشیرینی بازی ها نبود...الان فهمیدم چرا اینقدر روی شوهر بیچارت حساسی...ذاتت خرابه و فکر می‌کنی همه مثل خودتن

راستش من عادت ندارم شوهرمو مثل بعضیا به اسارت بگیرم و بگم چیکار کنه چیکار نکنه یا کاری رو انجام بدم که دوست نداره...من از علایقش خبر دارم و ما سعی داریم با هم زندگی رو بسازیم پس هرچی که اون توی روز تولدش دوست داره انجام میشه✨

شما حواست رو بده به شوهر خودت که یک وقت از دستت در نره

زن خوبی که نه...اما زندانبان خوبی هستی...موفق باشی عزیزم🤍

واکنش اصلا نشون نده شب یلدا اگه دیدیش برو بشین کنار شوهرش در مورد مشکلات گوشیت ازش بپرس و هی بخند اگ ...

میدونی راستش چند روز دیگه تولد شوهرشه به سرم زد با اسنپ براش کیک بفرستم ولی از طرف من و شوهرم یه روز زودترم بفرستم بگم داداش عزیزم تولدت مبارک و ...

ولی خب ذاتم مثل اون خراب نیست به عمل میاد خوشم نمیاد مثل اون رفتار کنم 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

ببین میخواستم میتونستم ولی یه عادتی داره اتو‌میگیره از ادم نخواستم بفهمه ناراحت شدم چون دقیقا هدفش ا ...

مهم نیست به شوهرت چشم داشته باشه یا نه همچین رفتاری یعنی چشم داشتن از این رفتارش میتونی بر علیه خودش استفاده کنی دیگه سر بلند نکنه جایی از شدت شرم

شوهرم متنفره ازش ، حتی بهم گفته سعی میکنم ریختشو نبینی شبیه تاپالست ولی خب تو مهمونی و.... من میبینم ...

خب مهم شوهرته که حالیشه .این با این اداها بدتر سبک مغزی خودشو نشون میده توام وقارتو نشون بده .ولی پیش مادرشوهرت ازقول شوهرت بگو شوهرم میگه مانمیتونیم عوض تولگرفتنشون تولد بگیریم براشون پس نگیرن بهتره

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
واکنش اصلا نشون نده شب یلدا اگه دیدیش برو بشین کنار شوهرش در مورد مشکلات گوشیت ازش بپرس و هی بخند اگ ...

(((ببخشید چند ماه دیگه تولد شوهرشه )))

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

ببین میخواستم میتونستم ولی یه عادتی داره اتو‌میگیره از ادم نخواستم بفهمه ناراحت شدم چون دقیقا هدفش ا ...

کار خوبی کردی واکنش نده 

فقط باید بهش نشون بدی خوشحالی ک هزینه کرده . همه جا بگو فلانی برا شوهرم تولد گرفت هزینه کرد دیگه من پول ب کیک و این چیزا ندادم رفتم ساعت ست خریدم برا خودمو شوهرم مثلا 

مینیمال 
نه به شوهرم چش نداره ولی همیشه میخواد منو بچزونه همیشه دوست داره بین ما دعوا بندازه یا به شوهرم ثابت ...

عزیزم اون خودش با جواب همسرت سوخته

مثل همیشه عادی باش

و واسه اینکه خشمت کمتر شه روی کاغذ بد و بیراه بنویس هر چی تو دلته بعد پاره کن

سالهای بعد هم اصلا به شوهرت تولد نگیر همون کافه و...

خودمم با کافه موافقم همه میدونن

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯