2777
2789
عنوان

بشقاب همسایه شکست 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 104 پست

ببین یه  تاپیک دیگه بزن ، عکسشو بزار ببین کی ازش داره، بگو پول هم میدم.

من خودم یه سرویس داشتم ناقص ناقص شد ، الان فقط یه بشقاب پلو یه خورشت و سه تا میوه خوری ازش دارم، موندم تو تاپیکت ک اگه شکل مال من بود برات بفرستم.

دیدم شکل مال من نیست، خیلیا سرویسشون ناقصه، حاضرن همینجوری برات بفرستن

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😅آره فکر خوبیه مجبور بشم باید ۶تا بگیرم

اره برو 6تا بخر

برو واقعیت رو بگو که اینجوری شد شکست بجاش 6تا خریدم

کلی هم معزرت بخواه

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

اره برو 6تا بخربرو واقعیت رو بگو که اینجوری شد شکست بجاش 6تا خریدمکلی هم معزرت بخواه

اینجوری میفهمه پشیمونی

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

ببین یه تاپیک دیگه بزن ، عکسشو بزار ببین کی ازش داره، بگو پول هم میدم.من خودم یه سرویس داشتم ناقص ن ...

راه دور کسی که نمیفرسته

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

عکسشو بگیر ببینم از کدوم آرکوپالاست

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
راه دور کسی که نمیفرسته

اگه شکل مال من بود من میفرستادم.

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.

یه دست ازینا بخر

یکیشو بهش بده

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...