2777
2789

یعنی پولی که سود کردی رو برداشت کنی 

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند@

یعنی پولی که سود کردی رو برداشت کنی

یعنی من ۱۰ ارز به قیمت ۱۰ هزار میخرم ک میشه ۱۰۰ هزار
بعدش میره بالا میشه ۱۲ هزار ومجموع ۱۲۰ هزار
اون ۲۰ تومنو سیو میکنم
۱۰۰ میمونه
الان ۱۰۰ تقسیم بر ۱۲ هزارمیشه ۸ ارز تقریبا
من ۱۰ تا خریدم ک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی من ۱۰ ارز به قیمت ۱۰ هزار میخرم ک میشه ۱۰۰ هزاربعدش میره بالا میشه ۱۲ هزار ومجموع ۱۲۰ هزاراون ۲ ...

خودت میدونی چی گفتی الان ولی هر جا دیدم یه چیزی میگن ولی به نظرم وقتی ۱ تومنت بعد مدتی نمودارش صعودی بود و دیدی داره میریزه نمودارش کل پول و سودت رو برداشت بزنی نظرشونه

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند@

حالا چی خریدی هنوز نمی دونی این چرت و پرتا چی هستن

اسپات خرید میکنمدیروز ریپل واتریوم خریدم امشب کلا فروختم

عه چرا ترید میکنی عزیزم خب تحمل کن بعد یکی دوماه بفروش از ریزش اصلا نترس اونم ریپل مثلا

اینطوری بهتره کنزولی میشه میخرم صعودی شد میفروشم

خب همه اینا که میگی خوبه ولی یه بار ضرر کنی میفهمی چرا نباید اینکار رو کنی وسوسه نشو

خب همه اینا که میگی خوبه ولی یه بار ضرر کنی میفهمی چرا نباید اینکار رو کنی وسوسه نشو

ضرر چرا 

بنظرم بهتره اینطوری اخه،ممکنه ارزی دو سه ماه بالا نره و در یک قیمت مشخص بالا پایین کنه

ضرر چرا بنظرم بهتره اینطوری اخه،ممکنه ارزی دو سه ماه بالا نره و در یک قیمت مشخص بالا پایین کنه

نه اشتباه نکن تو اصلا از کی وارد بازار شدی

تازهخو توضیح میدی چرا نه

خب اگه تازه واردی معلومه عین همه هستی فکر میکنی دیگه همه چی بلدی  ولی ۹۰ درصد و خورده ای ضرر میکنی مگه اینکه ارزهایی بخری که آینده دارن بعد دو ماه یا دراز مدت برداشت کنی

خب اگه تازه واردی معلومه عین همه هستی فکر میکنی دیگه همه چی بلدی ولی ۹۰ درصد و خورده ای ضرر میکنی م ...

یعنی ترید میکنم ممکنه ضررر کنم،الان سه ماهه که کار میکنم ضرر ک نکردم

یه سری ارز ها ک میاد پایین میخرم روز بعد میرع بالا میفروشم،جرا بلید ضرر کنم دیگه

یعنی ترید میکنم ممکنه ضررر کنم،الان سه ماهه که کار میکنم ضرر ک نکردمیه سری ارز ها ک میاد پایین میخرم ...

خب همیشه به همین روال نیست که تا الان چقدر سود داشتی