2777
2789
عنوان

بشقاب همسایه شکست 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 102 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هر جور شده کپشو براش بخر ب فکر تکی ایناهم نباش مجبوری

آره اینجا از ترب و دی جی کالا بچه ها پیدا کردن 

سفارش میدم

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

عکسشو توی نت سرچ کن ببین باسلام و د یجی کالا دارن یانه

آره پیدا شد نمونش

ممنونم

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

بیادیجی بخربهشم نگو شکسته یکیشوبده شایدبگردی توبازارشهرتون اونجاهاکه ارکوپال زیادداره باشه نبودسایت ...

ممنونم خیلی لطف کردی 

واقعا خوشحال شدم مدلش پیدا شد

به نظرم اول برو بهش بگو و عذرخواهی کن

شاید اصلا سرویس خودش ناقص بود و براش مهم نبود.( الان پسر من کل سرویسمو شکسته، حالا یدونه ام همسایه بشکنه برام مهم نیست)

اگه از حرفهاش فهمیدی که کامل بوده بعد براش پیدا کن دونه ای بخر

گروه قرمز❤️ وزن 
آره اینجا از ترب و دی جی کالا بچه ها پیدا کردن سفارش میدم

خیلی پیج ها دیدم دونه ای دارن، اگه لازم بود بخری تو هشتگهای اینستا بگرد پیدا میکنی دونه ای

ولی بازم میگم اول بهش بگو، شاید اصلا دو سه تا از سرویسش مونده بقیه اش شکسته باشه

گروه قرمز❤️ وزن 
به نظرم اول برو بهش بگو و عذرخواهی کنشاید اصلا سرویس خودش ناقص بود و براش مهم نبود.( الان پسر من کل ...

نمیدونم 

راستش روم نمیشه ..میدونم برم میگه اشکالی نداره و نیازی نیست  اما خجالتش ولم نمیکنه 

۲تا پسر بزرگ دانشجو و سرباز داره..

یه بشقاب خودمم چندوقت پیش دادم فراموش کرده بیاره

منم بیخیالش شدم..ملامین بود..بعد از اون چندبار ظرف بردم و آورده اما اونو یادش نیست..منم برام مهم نیس

خیلی پیج ها دیدم دونه ای دارن، اگه لازم بود بخری تو هشتگهای اینستا بگرد پیدا میکنی دونه ایولی بازم م ...

اینستا ندارم 

همسرم داره ..حالابهش بگم ببینم چی میگه‌‌‌...

از شانس همسرم با شوهرش همکارن..

اگه شکل مال من بود من میفرستادم.

ممنونم از محبتت 

یاد اون فیلمه افتادمتو اون فیلمه هم یکی بهش گفت بری بازار میتونی یه دونه بشقاب بخری. حالا نمیدونم وا ...

چه فیلمی؟