2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 266757 بازدید | 1909 پست
رودروایسی داشتم باهاش🤣🤣🤣🤣آبروم رفت،یبارم کلاس میرفتم مسئول اونجا یه خانم ۵۰ ساله بود بشدت عصبی و ...

😂😂🤦‍♀️

واااای خیلی بده😂🤦‍♀️🤦‍♀️

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

رفتیم دکتر دخترم با منشی اونقدر خو‌گرفت بازی کرد ۲ساعتو‌نیم منشی نگهش داشت بازی کرد خوراکی داد اب‌داذ خلاصه من از دور عکسشو گرفتم گذاشتم استوری پیجم که ۱۰۰تا بیشتر فالوور ندارع و نوشتم همینقدر پررو منظورم دخترم بود چند ساعت بعد دوستم ریپ کرد نوشت که زن عمومه‌ که 😅منو میگی شدم لبو شات گرفته بود فرستاده بود برا ژنه الان روم نمیشه برم همون مطب

مممممم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتیم دکتر دخترم با منشی اونقدر خو‌گرفت بازی کرد ۲ساعتو‌نیم منشی نگهش داشت بازی کرد خوراکی داد اب‌دا ...

وااای میخواستی بهش بگی منظورت دخترت بوده😑😂😂🤦‍♀️

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

اره و اینک بی اجازه عکسشو استور یکردم البته پیجم قفلع

هاا اره 

عیب نداره😂برو پیشش یادش نیست دیگه

نه آخه چند روز پیش بود صددرصد یادشده یبارم رفتم ولی از شانس خوبم نبود اونجا 😅

عه پس تازست😂😂🤦‍♀️

شانس اوردی

نمیدونم😕 اینم یه نمونه از امتیازایی که به مردا میدن، مثل حقوق بیشتر به مردها، شایدم چون روز تعطیله ...

مردا بیشتر میرن استخر

یه استخر نزدیکمون هست جمعه ها برای مردا بود ولی از وقتی زنا بیشتر شدن دو سانس از جمعه مال خانوما هست

خودم یادم نیس ولی سوتی ی بنده خدارو هیچ وقت یادم نمیره رفته بود عروسی دختر خالش اومده بعدش تیپ دختر خالش افتضاح بوده میخاسته پشت سر دختر خالش بخنده و غیبت کنه ک تیپش افتضاحه تو گوش همون دختر خالش گفته فلانی چ تیپ گندی زده بعد متوجه شده تو گوش خود طرف گفته😂😂

یارب!تو چنان کن؛که‌پریشان‌نشوم:)

خودم یادم نیس ولی سوتی ی بنده خدارو هیچ وقت یادم نمیره رفته بود عروسی دختر خالش اومده بعدش تیپ دختر ...

واااای این دیگههه خیلی خوب بوددد😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂 وواااااایمنم یبار اومدم از دوستم غیب کردم که اره خیلی ولنگاره خیلی روداره دوس پسر داره ...

دوستم خواسته بود شماره ی استاد رو ب یکی دیگه از دوستامون بفرسته.فرستاده بود ب خود استاد.بعدش نوشته بود نگیییی خانم فلانی شماره رو بهم داده🤣

استادم نوشته بود خانم (فامیلش)دستت درد نکنه🤣

قدیما هر کسی شماره ی استادا رو نداشت.

خدایا شکرت💐🙏