2777
2789

29 سالمه مجردم

خانوادگی منزوی بودیم

از بچگی هیچ دوستی ندلشتم .اصلا بلد نیستم با کسی معاشرت کنم

هیچ خواستگاری نداشتم چون اصلا تو اجتماع نبودم 

اینا به کنار

من نمیدونم چرا هر چی نگاه میکنم هیچ چیز خاصی تو خودم نمیبینم .

اصلا کاری به قیافه ندارم .البته میگم خب حالا قدم بلنده خوشگلم که چی مگه به چه درد بقیه میخوره

اما اصلا دختر خانم و عاقلی نیستم.

واقعا نمیفهمم چرا یه نفر باید بیاد منو بگیره دقیقا رو چه حساب؟؟!!

واقعا موندم توش بقیه واسه چی ازدواج میکنند مثلا دختره همه شرایطش مثل منه ولی واقعا از ته دلم میگم اون بهتره و من دختر پخمه و خنگی هستم که بدرد ازدواج نمیخوره.

مادرم سال هاست فکر میکنه من خنگم و به فکر ازدواج نیستم. اونروز میگفت تو انقدر خنگی که ازدواج نمیکنی

اما نمیدونه من اصلا چیزی تو خودم نمیبینم که بخوام به این چیزا فکر کنم

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست
مگ باید چ چیز خاصی داشته باشی ک لایق ازدواج باشی؟مگ ازدواج چیز خاصیه‌؟

نمیدونم 

دختر بدردبخوری نیستم

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عدم اعتماد بنفس 

مشگل جدیت هست 

فرضا هیچی نداری 

با ی پسر رو برو میشی 

جوری برخورد کن که همه چی داری 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.