2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 266498 بازدید | 1899 پست
با سرعت برق از آموزشگاه زدم بیرون🤣😭

واااای🤧🤧😂😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افرین بهت فاصله اجتماعی رو رعایت کردی😂👏🏻👏🏻

اون سوتی ک گفتم راجب وازلین خیلی رومخمه چیکارکنم هردفه یادم میوفته اعصابم بهم میریزه خیلی ضایع بوده ن

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

وای خدا🤣🤣

😭😭😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

اون سوتی ک گفتم راجب وازلین خیلی رومخمه چیکارکنم هردفه یادم میوفته اعصابم بهم میریزه خیلی ضایع بوده ...

واااای اووون😂😂😂😂😂😂

خودتو عذااب نده عزیزم😂😂❤❤ایشالا ک کسی یادش نیست

واااای اووون😂😂😂😂😂😂خودتو عذااب نده عزیزم😂😂❤❤ایشالا ک کسی یادش نیست

چیکارکنم مگ میشه یادشون نره 

تواگ جام بودی چ میکردی دیگ ازاون موقع ندیدمشون🤣🤣🤣

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

با رفیقام تا دیروقت بیرون بودیم مامانمم خونه نبود زنگ زد گفت کجایی گفتم خونم گفت من کلید جا گذاشتم ۱ ...

مادر باهوش

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
چیکارکنم مگ میشه یادشون نره تواگ جام بودی چ میکردی دیگ ازاون موقع ندیدمشون🤣🤣🤣

هیچی والا 

تعریف میکردم و میخندیدممم😂😂😂😂🤭

فداااای سرت 

اصلا به روی خودتم نیار😂

مادر باهوش

میگن رفیق بی کلک مااادر 

داستان همینه😂

واای😂😂😂😂😂😂😂بگو ترجمه کن

من شاید رشتم و از سر اجبار رفتم اما عاشق نقاش و چهره نگاری هستم میکشم بدون رفتن به کلاس اموزشی چیزی خدادایه 

مامانم مثلا گل و خیلی طبیعی میکشه خالم چیزی رو بزای چلو میکشه

اما من از چهره گرفته همه چی خب میکشم

داداشم ۱۰سال ازم بزرگتره 

مامانم نشسته بودیم داشتیم میوه میخوردیم منم در حال نقاشی بودم

بابام و خواهر کوچیکم خواب

بعد مامانم میوه رو پوست میکند و ما میخوردیم من یکم در خوردن میوه تنبلم تا پوستشو نکندن نمیخورم یعنی حال ندارم

بعد

سرمو که از a4 بلند کردم عععع تموم شد گفتم به ترکی

(نیه دو سن یاواش دا قاداش)

«چرا مگه حیوون بزرگ مثلا گاو و کرگدن اینجوری گفتم مگه اونی

یکم اروم داداش»

ظرف میوه رو داد جلو گف بیا خودت پوستش و بکن بخور خب

🥲🥲🥲گفتم

خوشوم جلیر مامام سوخا من ییم😣😣😣😣

باید میگفتم خوشوم جلیر مامام سویا من بخورم

فقط اگه دقت کنی با یه واژه کله جمله عوض شده از نظر معنی

معنیشم مثلا اینه

دوس دارم مامام بکنه من بخورم🥺🥲

از داداشم صدا نیمود من مردم

مامانم بعد گف برو بچه تو اخر منو دق میدی برو چهره فیلسوف هارو بکش از اتاق نیا بیرون🤣🤣

دوتا کاربری دارم😎turk💞
هیچی والا تعریف میکردم و میخندیدممم😂😂😂😂🤭فداااای سرت اصلا به روی خودتم نیار😂

خخخخ ن ب روخودم نیاوردم دیگ قطع رابطه کردم باهاشون ازاون موقع فقط شوهرم دیدتشون

اونوقتا که خیلی جوون بودم وهمینطور خیلی خوش خواب یکبار صبح خیلی زود در خونه روزدند از پشت گوشی خواب الو گفتم کیه گفتن سمنو اوردیم 

منم از پشت ایفن گفتم دوست ندارم

که یک دفعه بااین سوتی خواب از سرم پرید وفهمیدم خیلی ضایع شدم جلوی همسایه

برادرزادم دو سالش بود تولدش بود وسط میرقصید خونه پر مهمون خیلی احساساتی شدم خواستم بگم الهی عمه قربونت بره با صدای بلند داد زدم الههههههیییی قرررررربون عمت بریییییی وای یعنی ههمه غش کرده بودن از خنده

الهی به امید تو