2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 265990 بازدید | 1888 پست
یروزسوارتاکسی بودم بعدیکی ازاشناهای دورودیدم سلام واحوال پرسی کردم بعددراوردکرایه بده گفت اقادونفرمن ...

یا خود خدا مگه از این بدتر دااااریم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

اونشب آب شیر قطع شده بود وقتی آب اومد جلو پسر داییم وشوهر خالم داد میزدم بیاین ابش اومد آبش اومد 😐😂قیافه خالم اینطوری بود 😬یهو فهمیدم سوتی دادم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عه سلااام شما هم اومدی😂😂😂خب تعریف کن

سیلااااامممم 

اررررهههه خلاصهههه داشتم میگفتممممم 

من تهران بودم تو خابگاه بعععدد یکی از دوستام اونجا بود بعد ما قرار بود ی پرده رو نصب کنیم رفیقم رو چهار پایه بود منم چهارپایه رو گرفتم که یوقت نیوفته سَقَط شه😂 بعد حالت ما یجوری بود که من روبروی رفیقم بودم و کمرش روبه صورتم بود بعد از قسمت کمرش ی بند خیلییییی ضعیفی اویزون بود منم گفتم حتما حواسش نبوده این نخه چسبیده به لباسش گفتم خب بزار ورش دارم اقاااا من نخو گرفتمو کشیدم دیدم یاااا خداااااا این نخ از بقیایا  کش شلوارش بوده🫠🫠🫠نگممممم برااتتتت همین که نخو کشیده بودم شلوار از پاش در اومددد از شانس گوه من و اون این لامصبببب کش شورتشم خراببب شده بود شلوار که اومد پایین شورتشم اومد پااااییننن🤣🤣🤣 چشمت روز بد نبینه تا به خودم اومدم دیدم صورتم دقیقا روبرو دستگاهش با فاصله فقط چند سانت قرار گرفتههه🤣🤣🤣 منم انچنان با سرعت صورتمو کشیدم عقب که نگو😂😂 اونم یدفه پرده وو میله پرده رو ول کرد یه دست گرفت جلوش یدست عقبش یدفه پرده و میله پرده سرازیر شد رو سرمون مغزمونو متلاشی کرد🤣🤣🤣