2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی بار برای خواهر بزرگم ی خاستگار اومد خواهر کوچیکم توی اتاق خواب بود منم هی میرفتم پذیرایی میکردم و گفتم اگه بیدار شد براش لباس و روسری ببرم اما کل زمان خاستگاری خواب بود بعد که مهمونا رفتن اومد گفت من از اولش بیدار بودم ی جوری که مثلا خوابه تاب خورده بود و پتو رو کشیده بود روی سرش ولی بازم خوب تونسته بود نخنده من اگه بودم منفجر میشدم و نمی‌تونستم تحمل کنم

ی بار تو کلاس داشتم میخوندم و پشتم بود یهو ب خودم اومدم همه جا ساکت و استاد داره بهم زل میزنه اولین باری بود ک این برام پیش اومد 

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
چه تاپیک خوبی کلی خندیدم😂من امشب میخواستم توغذا فلفل بریزم بعد گفتم فلفل قرمز بریزم یامشکی؟🤣یه بار ...

خوشحال شدم که خندیدی😍😂❤

وااای😂🥲میخوای کلا در مواقعی که هول میشی حرف نزن بدتر میشه اوضاع😂😂

🖤🖤