2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 266479 بازدید | 1897 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سوتی برا بابام هست ..من و شوهرم با مامانمو بابامو خواهرام رفته بودیم براشون مبل بخریم بعد تو هر مغازه ای ک میرفتیم بابام اول میشست رو مبل و تست میکرد ترمی و تراکم ابرهارو بعد یه مغازه رفتیم یک دست مبل سلطنتی دیدن وای این بابای ماهم طبق روال مغازه های قبل رو یکی ازاین تک نفره ها نشست ژست سلاطینی هم گرفته بود دست ها مرتب رو دسته مبل کمر روبه عقب و خلاصه تو فاز خودش بود که در همون حین من و مامانم نگاهمون توهم گره خوردوقرمز شدیم بلهههههه  بابام خشتکش پاره بود وااای یعنی من و مامانم ک مردیم ازخنده صحنه رو ترک کردیم اونور فروشگاه دلمونو گرفته بودیم بعدش شوهرم ک پیشش بود دیده بود و نتونست جلو خندشو بگیره اونم فرار کرده بود موندم فروشنده بیچاره چجوری نخندید .حالا همچینم باپرستیژ نشسته بود هی درحواب فروشنده میگفت بله بله درسته ..خیلی وضع ضایعی بود 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

چه تاپیک خوبی کلی خندیدم😂

من امشب میخواستم توغذا فلفل بریزم بعد گفتم فلفل قرمز بریزم یامشکی؟🤣

یه بارم مهمونی رفته بودم داشتم بادختر صابخونه سلام میکردم هول شدم گفتم خوش اومدین بعد دیدم سوتی دادم دوباره گفتم بفذمایید😊 😑😂

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

یه بار داییم زنگ زد احوالپرسی کرد بعد اخر صحبتاش گفت امری نیست ؟ گفتم نه چی مثلا؟! 😑🤣🤣خدامنو نکشهههه فقط 😂

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
سوتی برا بابام هست ..من و شوهرم با مامانمو بابامو خواهرام رفته بودیم براشون مبل بخریم بعد تو هر مغاز ...

من اینجور وقتا اصلااااا خندم نمیگیره برعکس حرصم میگیره نمی‌دونم چرا 

برا سلامتی تازه گذشته صلوات 😄ی سوتی بدترم دارم طرف گفت بابام فوت شده گفتم این شتریه ک در خونه همه م ...

منی که صلوات فرستادممم

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
روز عاشورا فامیلمون بهم گفت بر قاتلین سیدالشهدا لعنت منم گفتم مرسی ممنون😂😂😂😂

😂😂😂

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
خب وایسین خودمم بگم😂😂🙈یه بار رفتم داروخانه پدبهداشتی بخرم☺️😂حالم اصلا خوب نبود فروشنده یه پسر جو ...

منم تقریبا همچین سوتی دادم. رفتم سوپری برای خرید پد بهداشتی، پسر جوانی بود ۲تا مارک بهم معرفی کرد گفت جدیدن منم گفتمش از هردوتا بده، امتحانشون میکنم میام بهت میگم کدوم بهتره دیگه از آن مارک بیاری. به آن نشان که ۳ ساله پام رو تو آن سوپری نذاشتم. وقتی رفتم خونه تازه فهمیدم چی گفتم😅😂