2777
2789

توشرکت کنسر مرغ وماهی کنترل کیفی بودم رفتم سمت قصاب خونه  اونجام همه آقابودن دیدم سرپرستش توسرش می زنه دادمی زنه کاندمش برید کاندومش برید منم فک کردم مردن دیگه دارن باهم شوخی می کنن خواستم برگردم برم دیدم من ودید زوم کرد وکپ کرد ازاون وردیدم ازدست یکی داره خون می ره یاره دستشو بریده این هول کرده به جای این تاندول کاندم می گه تایه مدت جلوی چشم نبود اون آقا 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خدا شاهده اصلا گفتنش هم قفله، دوس ندارم به زبون بیارمش یا تایپش کنم، وقتایی که از کابوس از خواب میپر ...

بابا نهایت یه گوزه دیگه انقد سختش نکن😂 اون الان به این قضیه اصلا فکرم‌نمیکنه تو خیلی درگیرش شدی

☺️

رفتم استخر یه خانمه به من و چند تا خانم گفت من شیرجه میزنم شما من و بیارید بیرون زیاد بلد نیستم من د ...

😂😂😂 وای برا منم پیش اومد🤣

کلاس آموزشی شنا میرفتم یه خانم تپل هم بود اصلا نمیتونست خودش رو رو آب رها کنه ، به من گفت من میترسیم  میرم کنار دیواره با پام خودمو هل میدم رو آب تو یه کم جلوتر وایسا منو رو آب بگیر  و نگه دار نرم زیر آب😅😅 یکی دوبار اینکار رو کرد چون سنگین بود نمیتونستم کنترلش کنم همه اش دستم میرفت جاهای حساس 🙈 دیگه از جلسه بعدش نیومد فکر کنم ازم ترسید🙄🙄🙄🤣🤣 

واای برای ابجیت خاستگار اومد بود تو خودت رو قایم کرده بودی حتماجوابتون مثبت بوداره

نه بابا😂

من از این خانواده بدم میومد نمیدونم چرا اصلا دوست نداشتم ببینمشون اخه اشنا بودن 

قایم شده بودم خیر سرم🤦‍♀️خانواده گفته بودن که رفتم بیرون مثلا😂😂

🖤🖤