2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 266241 بازدید | 1888 پست
در نظر بگیر اسم آقاهه هم ممد بوده😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

اوه اوه الفاتحه صلوات

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

یکی از مراجعام برام شیره انگور آورده بود

من مث یه احمق گفتم  وااای قابلتونو نداره چقد زحمت کشیدین..

بعد گفتم انقد خوشحال شدم ک نفهمیدم چی گفتم اصن 🤣🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا که پر بازدید شده میشه دعا کنید برای من کنکوری و هزاران نفر مثل من که اجازه بدن دوباره امسال ترمیم کنیم؟! 💔😭 بخدا خیلی تلاش کردم اما داره همش نابود میشه❤️‍🩹🥲

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

والا زیاد سوتی میدم 

ولی خب نمیدونم هیچکدومشونو الان یادم نمیاد 

اما سوتی ی بنده خدایی یادمه چندین سال پیشو 

رفته بودیم با رفیقم داروخونه یادم نیست چی میخواستیم بگیرم اما اونجا بودم بعد یهو دیدم چندتا جوون جلو در داروخونه باهم‌کلنجار میرفتن یهو یکیشون اومد تو نمیدونم چی میخواست واقعا ماهم همونجا برپا بودیم یهو این زد رو‌میز به این اقاهه که دارو میاورد گفت که همون همیشگی لطفا ی جوری گفت اصلا پر از غرور گفتم الان چی میخواد براش بیاره 

اینقد عجیب گفت که ما منتظر بودیم ببینیم چی میخواد یهو دیدم اقاهه رفت ی بسته شیاف اورد براش 😐🤣🤣 ماهم جلو خودمونو نتونستیم بگیریم از خنده پسره هم اصلا خودش هنگ کرد فکرشو نمیکرد اینجوری بشه یهو گفت ممنون و سریع فرار کرد 😂😂🤦🏻‍♀️

روزای خوب توی راه😎✌🏻

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ای خدا نکشتت دختر از شدت خنده تخت به لرزه دراومد

همیشه به خنده باشید عزیزدلم😄❤️

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

مامانم هود و گاز خرید بعد برای نصب گفته بودن باید از خود نمایندگی بیان چند روزی بود زنگ زده بود نمایندگی اونا هم شماره نصاب شهر رو داده بودن گفته بودن هماهنگ کنید مامانم زنگ زده بود بهم اما آقا هی امروز و فردا میکرد منم عصبانی زنگ زدم نمایندگی گفتم سه روزه قراره بیاین هاد و گوز مارو نصب کنید مگه ما مسخره ایم 😂😂😂

ی بار رفتم خونه جاری رفتم لباس عوض کنم تو مرحله شلوار بودم ک دخترجاری م ک ۴ ساله بود وارد شد منو دید ...

حالا برادرشوهرات چرا انقد ذوق کردن وقتی فهمیدن پاهای تو سفیده؟😂😂😂😂😂

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

چرا به خودش عروس میگفته حالا🤣🤣

روز مرد بود 

روی کیک نوشته بودن شوهر عزیزم روزت مبارک 

پدرشوهرم هی میگفت داماد شدم . اینم خواست بگه منم عروست هستم 

اونا مشکلی نداشتن . گیرنده من ۶ و ۸ میزد و قاطی کرده بودم که هیچ ول کن هم نبودم اصلا . هی زر میزدم و تکرار میکردم اونم با ذوق 😅

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

من داشتم بایکی آشنا می شدم خواهرم خبرداشت ولی بقیه نه می خواستم قراربزارم به جای اون به پسره داداشم موقع قرارو فرستادم پسرداداشمم نامردی نکرد گفت کلک کجا باکی هان

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام