2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد سزارین لکه بینی هام ادامه دار شد از دیشب لک ندیدم پس نخورم اگه دوباره لکه بینی شروع شد امروز ...

واسه لک بینی یک تا دوتا جواب میده ولی چون بچه شیر میدی از دکترت بپرس که مضر نباشه اگه می خوای بخوری 

من بعد سزارین لکه بینی هام ادامه دار شد از دیشب لک ندیدم پس نخورم اگه دوباره لکه بینی شروع شد امروز ...

نمیدونم عزیزم برای من مشکلم چیز دیگه بود دکترم گفت بعد قطع پریودی گفت نخورم ، من لکه بینی نداشتم 

واسه لک بینی یک تا دوتا جواب میده ولی چون بچه شیر میدی از دکترت بپرس که مضر نباشه اگه می خوای بخوری

دکتر داده ولی نگفت کی قطع کن منم یادم رفت بپرسم . دکتر درمانگاهه نمیتونم تلفنی بپرسم 

دکتر داده ولی نگفت کی قطع کن منم یادم رفت بپرسم . دکتر درمانگاهه نمیتونم تلفنی بپرسم

ببین ترنسید از طریق شیر یه کمی منتقل میشه ولی آسیب نداره برای بچه بعد کلا من تو خونریزی شدید مصرف می کردم بعد از ۳ تا قطع میشد ایشالا که قطع میشه نشد نهایت با دوتا جواب میده اگر خونریزی ادامه دار داشتی مصرف کن یعنی تا لک دیدی نخور