2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 65887 بازدید | 555 پست
سوتی نه ولی خب یه بار بچه بودم ۷ ساله ۸ ساله خونه مامان بزرگم بودم مریض بود برنج گذاشته بود بهم گف ...

آخه به بچه ۷ ۸ ساله میگن اینکارو کنه😂😂

خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

مامانم امشب میخواست ب طرف بگه زنده باشید گف ج...زنده باشید🤣یهو درستش کرد

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای چقدر خندیدم عزیزم ان شالله که همین سبب خیر بشه البته اگه به صلاحته

انشالله همیشه شاد باشی عزیزم🤣❤️❤️

وای نه خدانکنه عزیز دلم جانوریه که رو دستش نیومده خدانکنه من هیچ وقت گیر اون بیفتم👩‍🦯

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

اون موقع که گوشی نداشتم ی دوست پ س ر داشتم یه گوشی مخفی برام اورده بود ، شبا میذاشتمش زیر بالشتم ، ی ...

برا تو خوبه گوشی پیدا کرد 

مامان من عکسشو پیدا کرد 

گوشی لمسی اینا نبود 

عکس ۳ در ۴ بود 🤣🤣🤣