2777
2789
اومدم 🫂😂سیسی اگه خواست تیراندازی کنه مواظب باش

چی میگی باز

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راجب شماست؟واه اتفاقی با دوستم تاپیک شروع به صحبت کردیم/:مگه همو می‌شناسیم ?

خودت به کوچه علی چپ نزن

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 
راجب شماست؟واه اتفاقی با دوستم تاپیک شروع به صحبت کردیم/:مگه همو می‌شناسیم ?

ممیخواستم تو تاپیکا تگت کنم نشد

دوستان اسم آیلین قشنگ تره یا درسا

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

عزیزم ناراحت نشی❤️

هیچوقت حس خوبی نسبت به کسانی که امضا این چنینی دارن ندارم

حس نامهربانی دارن

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

من چی 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

[QUOTE=364617598]با من بود مگ با تو بود ؟ 😐🤣[/QUOTE

خیلی ریپ میزنی

مال من چطورههههه

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐