2777
2789
عنوان

هم کلاسی پسرمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان بالخره زدیش یا نه؟

اره بعد اینکه زخمیش کرد زدمش

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ب چ جرئتی همچین کاری کردی.من جای پدر و مادرش باشم ازت شکایت میکنم تو باید ب ناظم و مع ...

ناظم اهمیت نمیداد

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
سوگل مادرنیستی ببینی بچتوزدن خونه مالیه من بودم جرش میدادم 😒

خب هرکسی بچه اش براش عزیزه

با این حرف شماالان پدر و مادر اون بچه هم حق دارن بیان اسی رو بزنن

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
خوب حالاچیزی نگفتن بچتوبازاذیت کرده؟؟؟

نه دیگه بچمو نزده آدم شد

خب هرکسی بچه اش براش عزیزهبا این حرف شماالان پدر و مادر اون بچه هم حق دارن بیان اسی رو بزنن

جلو بچشو بگیرن یعنی چی هر روز هر روز بچه مردم و میزنن

بعد اینکه زدی پسره چیزی نگفت؟

نه گریه کرد

همسن پسره منهکاش به مادرش زنگ پیزدی بیاد دستپخت پسرشو ببینه و همونجا میگفتی اگه دوباره اینکارو کنه ا ...

چی میگی !؟

اون دعوای بچه گانه بوده الان خانواده اون پسره میتونن از این خانم شکایت کنن که بچه رو کتک زده