2777
2789
عنوان

هم کلاسی پسرمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 50 پست
ببین وقتی میگی چندبار تذکر دادی و درست نشد بنظرم حقش بودهاگه بار اولش بود حق با اون بود ولی الان حق ...

اره بار آخری ک حرف زدم میگفت دلم میخاد زورم میرسه دیگه فرداش ک زنگ زدن گفتن کتک خورده بچت گفتم محمد زده گفتن اره داشتم از خشم منفجر میشدم ولی نباید تو مدرسه میزدمش وایسی تو خیابون میزدمش ک شاهد نداشته باشه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اووووف دلم خنک شد من اینجور مواقع ی آدم جهان سومی کامل میشم پای بچم وسط باشه

شما اگه خاستی بزنی در ملا عام نزن 😂

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم