هر روز پسرم با گریه می اومد خونه ک محمد کتکم زده چند بار رفتم مدرسه با پسره حرف زدم گفت باشه دیگه دعوا نمیکنم و باهم دوستیم ولی دروغ حتی همون روز هم دفتر های نو پسرم میانداخت سطل زباله یا کیفش میانداخت رو زمین وسط کلاس آخرین بار ک رفتم باهاش حرف بزنم گفت دلم میخاد بزنمش زورشو دارم منم اون لحظه یکی از مادرا صدام کرد دیگه با پسره حرف نزدم
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
فردای اون روز از مدرسه زنگ زدن ک پسرت صورتش زخمه بیا منم رفتم دیدم همون پسر بچمو هل داده صورت پسرم خورد تو زمین پیشونیش زخم شد و با پا زده تو کمرش هم
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
پسره هرکاری هم میکرد تو حقی نداشتی بزنیش باید به پدر مادر بچه میگفتی کاش سر بچه ی خودتم بیاد بفهمی ی ...
اگه پسر من بخاد اینکارا رو بکنه بزننش
بعد کنم ک صورت بچمو خونی دیدم دیگه پسره رو گرفتم زدم
بچهای جاری منم کلاس سوم هستن بچهای من فقط یکی ۳و یکی ۴سالشه،تو هر جمع و دورهمی و عروسیای بچهای منو میزنن و نمیزارن با هیچ بچه ی بازی کنن تا به دخترش چیزی میگم میفته دنبالم باهام دعوا و فحش میده دیگه کلافه ام کرده همه ی بچها رو یاد داده با اینا بد شن و بزننشون،ای خدا چرا ظالم همیشه سالم