2777
2789
عنوان

اولین مسافرت بعد ازدواجتون چطور بود

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 40 پست

ما تو نامزدی یا خانواده شوهرم رفتیم سمت شمال تو جنگل.اونجا ی کلبه بود ایناام خودشون چادر اینا اورده بودن تو تابستون بود اما یخ بود اونجا صبحا مه داشت شبا بارونی.خوشگذشت.مسافرت دوتاییمون بعد ازدواج بود که اولیش ماه عسل بود.کلا همسرمن خوش مسافرته من خودم مودیم.مثلا من اونموقع عشق کمپ کردنو تو چادر بودم همسرم دنبال بهترین ویلا بود تو اینچیزا اختلاف نظر داشتیم.تو ماشینم که همه چیز بود از لحاظ خوراکی اما کلا غذاهارو بیرون میخوردیم.الانم همونه کلا تو مسافرتا غذا درست نمیکنم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
😍😍😍😍مثل تو فیلما بود

خیلی خوش گذشت انشالله توام با عشق زندگیت مسافرت بری و کلی خوش بگذرونی عزیزم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭ایشالللهه

من تا 28 سالگی مجرد بودم ازدواج یه  قسمت و تقدیره ،انشالله زودتر نیمه گمشده تو پیدا کنی اگه درس میخونی بعدش شاغل شو که بیشتر تو اجتماع باشی من اگه سرکار نمی‌رفتم شوهرمو نمیدیدم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
تو عقد رفتیم بهترین مسافرت عمرم بود با موتور رفتیم😄با کوله پشتی و کلاه کاسکت های شبیه هم یادش بخیر ...

ماهم اولین مسافرتمون رامسر و جواهرده بود🥺بی نظیره جواهرده یعنی معرکست

من تا 28 سالگی مجرد بودم ازدواج یه قسمت و تقدیره ،انشالله زودتر نیمه گمشده تو پیدا کنی اگه درس میخو ...

درسته 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

ماهم اولین مسافرتمون رامسر و جواهرده بود🥺بی نظیره جواهرده یعنی معرکست

چه جالب😍وای جاده ش مث بهشته🥲

اره دقیقا مخصوصا اگه تو هوای خوب بری مه زیاااد نم نم بارون آبشارشم که پر آب اصلا قشنگ وسط بهشتی

آرررره خنک رویایی 😍😍😍

😂😂😂😂😂واااای چقدر خنده داره ،نمیتونه خودشو نگه داره هیچی نگه

نه واقعا نمیتونه 

حالا شوهرم التماس میکنه واسه شب یلدا😕

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک