2777
2789
عنوان

اولین مسافرت بعد ازدواجتون چطور بود

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 40 پست
😂😂جلو مادر شوهر هی همو بغل میکردید میچسبیدید به هم تا اون خجالت بکشه

نه بابا یا شوهرم قهر کردم کل سفر رو بعد هی مادرشوهرمم میگفت اینجا چرا خونه گرفتید عقل ندارید میرفتید فلان شهر چرا نرفتید خونه فلانی😓😓😓

منم کلا با شوهرم قهر بودم برگشتیمم قهر و دعوا واااای خدا یادش میفتم دوس دارم شوهرمو خفه کنم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو دوران عقد بود ولی خیلی خوش گذشت

البته من چون تاحالا تنها مسافرت نرفته بودم و همیشه مامانم باهام بود ساپورتم میکرد یکم برام سخت بود 

مثلا دوتا فلاسک چایی برده بودیم بعد تا برسیم شمال من یه لیوان چایی ندادم به شوهرم مگر اینکه جایی توقف کنیم تازه بازم یادم رفت خود شوهرم رفت اورد😂😂خوراکی اینا بردیم بیشتر هله هوله و میوه و اینا با پتو و بالشت و یه ملافه که بکشیم رو فرش و اینا تو ویلا 

لباسم که بردم 😁دور از چشم مامانم چند تا لباس دیگه هم بردم😁😂

جوجه و غذا و اینارو اونجا خریدیم کلا

ولی انقدر کم تجربه بودیم حتی سیخ یادمون رفت برداریم رفتیم اونجا خریدیم😂😂

من بیشتر لباس و بازی و توپ و اینا برداشته بودم تا وسایل دیگه😁

ولی مسافرتای بعدی قشنگ مجهز میرفتیم 

خودت پول همراهت داشته باش اگه تو بازار از چیزی خوشت اومد بگو بهش اگه نخرید خودت برو بخر بزار خجالت بکشه

ولی من شوهرم خودش یه روز برد متل قو و اینا گفت بریم فقط خرید کنیم دیگه رفتیم یه چندتا چیز خوشمون اومد خریدیم خودشم که عاشق خوراکی و اینا از بازارچه ها خوراکی اینا کلی خرید

وقتی حرکت کنید شاید تو مسیر سفر هنوز یکم خجالت بکشی یا تو رو دروایسی باشی ولی بعدش اوکی میشید کاملا

من اون اول کلی استرس داشتم چجوری رفتار کنم چی کنم و فلان بعد یکی دوساعت اوکی شدم بعد اونم تقریبا پنج بار رفتیم مسافرت تو این سه سال دوبارش تنهابی بود سه بارش با همکارای همسرم و دوستامون 

ای بابا ☹️چه مادر شوهر بی درکی

حالا کجاشو دیدی من بعد از چندسال تحمل دیگه رابطمو قطع کردم امسال شوهرم التماس و اصرار که مامانم منتظر زنگ بزن خواهش میکنم من باهاش حرف زدم دیگه تیکه نمیندازه منم جلو خود شوهرم زنگ زدم به مامانش البته شمال بودیم بعد گفتم چیزی لازم ندارید براتون بیارم برگشت گفت چه عجب تخم کفتر خوردی زبونت باز شد 

دیگه برات نگم چطوری شوهرمو پاره کردم🙃

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

خوب بود بد نبود. شب قبلش سر یه مسئله دیگه بحث کرده بودیم ولی پررو پررو جفتمون زدیم کوچه علی چپ رفتیم😂 تو راه هم خوش بودیم هم تو قیافه.. دیگه وقتی رسیدیم یادمون رفت خودمونو مشغول ددر کردیم... چیزی چشمتو گرفت یکم ناز کن خودش میگیره😁

تو عقد رفتیم بهترین مسافرت عمرم بود با موتور رفتیم😄با کوله پشتی و کلاه کاسکت های شبیه هم یادش بخیر رامسر و دور برش بودیم جواهرده جنگل‌های هزار و دوهزار ،تله کابین شهر بازی هرشب جیگر میخوردیم 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
تو دوران عقد بود ولی خیلی خوش گذشتالبته من چون تاحالا تنها مسافرت نرفته بودم و همیشه مامانم باهام بو ...

وای چقد قشنگ بود 😍

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

هم بعد عقد هم بعد عروسی اولین مسافرت دوتایی مون مشهد بود،باقطار و خوش گذشت. ولی بعد عروسی راحت تر بودیم مستقیم اومدیم خونه خودمون خوب استراحت کردیم،تو عقد هردوطرف انتظار داشتن اول بریم خونه اونا

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
تو عقد رفتیم بهترین مسافرت عمرم بود با موتور رفتیم😄با کوله پشتی و کلاه کاسکت های شبیه هم یادش بخیر ...

😍😍😍😍مثل تو فیلما بود

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه