2777
2789
عنوان

وای بچتون تو خونه خوب غذا و خوراکی بدید چشش سیر کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 116 پست

خودت میگی بچه، از کجا میدونی نمیخوره؟ بعضی بچه‌ها ی چیزی رو خیلی دوست دارن حتی اگر هرروز بخورن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگ من گفتم گشنس چرا حاشیه درست میکنید من اگه مادر خجالت نمیکشید اصلا فک نمکردم آبروریزی شده

😔😔😔 ای بابا

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچهای منو هیچی نمیتونم بخرم براشون ولی توی جمع چیزی نمیگن

ناراحت نشو گلم بعضی ها که جلوشون از بچگی پره اخر یکی میشن عین استارتر این تاپیک بچه های منم همینن بزرگه  همیشه بهترین خوراکی هارو میخریدم انگار نخورده است ولی دختر کوچیکم که زیاد هم براش خوراکی نمیخرم چشم و دل سیر عین دلبند شما

ب معنای این نیست نخورده 

ما تو خونمون انواع شیرینی ها رو داریم همیشه خواهرمم خیلی میخوره شیرینی میریم مهمونی ام شیرینی یا کیک میبریم همراهمون کچلم میکنه اینقد میگه چرا نمیاره بخوریم

قشنگا کاربری دست 2 نفره   

واااای نه به خدا بعضی وقتا بچه ها اینجوری میکنن

اون سری آریو ما خرمالو دیده بود داد می زد وای گوجه شیرین مامان🤕🤕🤕🤕🤕آب شدم من

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

ناراحت نشو گلم بعضی ها که جلوشون از بچگی پره اخر یکی میشن عین استارتر این تاپیک بچه های منم همینن بز ...

نظر لطفت هست عزیزم بله ولی تا بچه هست نباید از چشمشون دید بچه ها همین طور هستن شاید بچه های من بخاطر شرایطشان عادت کردن

همسرم کاش دوباره بودی کاش دوباره نفس میکشیدی کاش بزرگ شدن سه تا پسرت را میدیدی زندگی بی تو خیلی سخت میگذره اللهم صلعلی محمد و آل محمد💔