2777
2789
عزیزمما پشت کنکوریا رو از دور کنکور گذاشتن کنارمهم نیست چقدر پول دربارم یا هرچیدیگه نمی تونم قبول بش ...

الان این جور فکر میکنی دوسال دیگه یه جور دیگه کنکور همه زندگی نیست لطفا به حرفم گوش کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی غلط کردن از دور زندگی برن کنار ایشالاحالا ببینم امسال دوازدهمیا گند نمی زنن؟ مشکل فقط ماییم؟ بی ...

عزیزم ما هم وقت نداریم فشاری که رو ما افتاد دو برابر شما بود نمیدونم باید چکار کنم چون میدونم جایی قبول نمیشم💔

عزیزم ما هم وقت نداریم فشاری که رو ما افتاد دو برابر شما بود نمیدونم باید چکار کنم چون میدونم جایی ق ...

خب ما هم سال خودمون وقت نداشتیم

پس ما چه گناهی کردیم؟

تازه قبلشم آنلاینی پدرمون دراومد

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

میخواستی دکتر بشی؟؟؟بیا ببرمت دکتر نشونت بدم با ۲۰سال سابقه رفته کلاس قنادی الان شیرینی پز شدهبیا دو ...

می خوای منم برات پزشک عمومی نشون بدم با بیست و چند سال سن چه درامد میلیاردی داره؟

برادر دوستم هست

من پولش برام مهم نبود

حتی اگه بعد بیست سال هم میرفتم قناد میشدم حداقل به ارزوم رسیده بودم

خب ما هم سال خودمون وقت نداشتیمپس ما چه گناهی کردیم؟تازه قبلشم آنلاینی پدرمون دراومد

میفهمم نمیگم کارشون درسته یا غلطه میتونم با تمام اعماق وجودم درکتون کنم و این رو هم یادتون باشه تو دوازدهم همه بیست نمیشن که یکم برا کنکور بخونید ای کاش راهی بود و اصلا طوری نیست که این مسئله به نفع من دوازدهمی باشه رشته ما اصلا یکی نیس من انسانیم اون معلمم برا ما جغرافی هست اما درکل معلم زیسته برا همین تجربی ها رو می کفتش🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

هییی منی که تازه یازدهمم ونمیدونم قراره چطور پیش برهه

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
میفهمم نمیگم کارشون درسته یا غلطه میتونم با تمام اعماق وجودم درکتون کنم و این رو هم یادتون باشه تو د ...

ممنونم💝🫂

موفق باشی💕

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹