2777
2789

دوست داری چی بگیم؟ بازندگی باید بجنگی دیگه چاره چیه 

این گوشه دنیا همه چی جنگه حتی زنده موندن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا لعنتشون کنه که از دیروز هرچی تاپیک کنکوریا میبینم همه ناامید و افسرده شدن

من به همه گفتم به شمام میگم

بد به دلت راه نده اینا هدفشون اذیت کردن روح و روان کنکوریه وگرنه دم ثبت نام ترمیم فرصت میدن(بدبختای سادیسمی)

تا دقیقا نود نشده نا امید نشو💔🥲

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهت حق میدم اما اروم باش تنها راهش همینه درصدات بالا باشه نمره تاثیرش کمتر میذاره خیلی اتفاق افتاد من از سالی که اومدم به مدرسه با حرف تاثیر معدل روبه رو شدم یازدهم نهایی شد مصوبه های همین حق ترمیم سختگیری مدرسه و نداشتن وقت هر ازگاهی منم خسته میشم به همین فکر می کنم اما راه دیگه ای ام هستش🌹🌹🌹🌹

فدا سرت💔

یاد یه خانومی افتادم که رنگ مبل های که برای جهیزیه اش پدرش گرفته بود اونی که می خواست نبود و می گفت ...

خب حتما اونم رنگ مبل اخرین توانش رو ازش گرفته بوده باعث شده به نهایت توانش برسه

بهت حق میدم اما اروم باش تنها راهش همینه درصدات بالا باشه نمره تاثیرش کمتر میذاره خیلی اتفاق افتاد م ...

نمیشه 

میانگین تراز میگیرن

اصلا بگیم من خودم رو بکشم کنکورم بشه ۹۰۰۰

نهایی یازدهمم۹۰۰۰

با دوازدهم ۷۴۰۰

ترازم میشه۸۲۰۰

هیچی نمیارم

هیچی

خب حتما اونم رنگ مبل اخرین توانش رو ازش گرفته بوده باعث شده به نهایت توانش برسه

خودکشی یه تصمیمی هست برای کل عمر و ابدیتی که در پیش رو داری 

مثل اینه که تو این سن برای ۷۰ سالگی ات بخواهی تصمیم بگیری و دیگه هم نتونی تغییرش بدی و جبرانش کنی

تصور کن به یه بچه ۳ ساله بگن همین الان با عقل سه سالگی ات تصمیم بگیر که با کی می خواهی ازدواج کنی و دیگه هم نمی تونی تغییرش بدی 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!